Una dintre cele mai cautate statiuni din tara este Vatra Dornei. Pe langa baza balneoclimaterica de aici, statiunea din Bucovina beneficiaza si de trei partii de schi. INAINTE. Chiar in centrul orasului se afla doua partii, la baza carora se org

Una dintre cele mai cautate statiuni din tara este Vatra Dornei. Pe langa baza balneoclimaterica de aici, statiunea din Bucovina beneficiaza si de trei partii de schi.

INAINTE. Chiar in centrul orasului se afla doua partii, la baza carora se organizeaza in fiecare an Serbarile Zapezii. Iarna trecuta a fost inaugurat un teleschi nou, denumit Poienita, care deserveste partia Parc 2. Pista a suferit imbunatatiri serioase in aceasta vara, pentru sezonul de schi 2007-2008 fiind posibila montarea unei instalatii de produs zapada artificiala. Cea de-a treia partie de la Vatra Dornei, situata pe Dealul Negru, este una dintre cele mai lungi de la noi din tara.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.