Artist
Varsta: 44 de ani Dupa o pauza de cinci ani, Dinu Olarasu isi lanseaza astazi cel de-al treilea CD intitulat ""Altcumva"". Evenimentul are loc la standul Jurnalului National de la Targul de Carte Gaudeamus, la ora 17:30. Albumul, sc
Artist
Varsta: 44 de ani Dupa o pauza de cinci ani, Dinu Olarasu isi lanseaza astazi cel de-al treilea CD intitulat ""Altcumva"". Evenimentul are loc la standul Jurnalului National de la Targul de Carte Gaudeamus, la ora 17:30. Albumul, scos de Cat Music in parteneriat cu Jurnalul National, cuprinde si cateva duete ale lui Olarasu cu Narcisa Suciu si Mircea Baniciu. ""Vor fi cantece mai vechi sau mai noi si, sper, o carte de poezie, sa insoteasca CD-ul. Este un album plin de iluzii si de sperante, pe care sper sa-l asculte cat mai multa lume. Cat mai multa lume buna"", a precizat artistul. Printre piesele care alcatuiesc acest nou material discografic semnat Dinu Olarasu se numara: ""Femeia"", ""Suna-ma noaptea"", ""Cutia cu scrisori"". Pentru aparitia acestui nou album, Jurnalul National il declara pe Dinu Olarasu ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.