Dupa meciul in care a deschis scorul pentru Dinamo Kiev, mijlocasul roman al ucrainenilor, Florin Cernat, a continuat atacurile la adresa antrenorului rivalei din campionat, Sahtior Donetk, Mircea Lucescu. ""Din pacate, nu ne-am atins obiectivul, dar asta este fotbalul.
""M-as fi bucurat sa-i stric seara nasului meu, Mihai Stoica, pe care l-am facut fericit, dar nu neaparat lui. In primul rand voiam sa-i stric seara lui Mircea Lucescu. Acum el este cel mai fericit, poate chiar mult mai fericit decat stelistii. Acum are petrecere acasa. Pacat ca l-am facut fericit!"", a spus Cernat.
Intrebat cu cine ar tine la un meci intre Steaua si Sahtior Donetk, Cernat a spus: ""Cu Steaua, nu as tine cu Sahtior"". Cernat s-a aratat dezamagit de rezultatele inregistrate de echipa Dinamo Kiev in Liga Campionilor: ""Daca ne luam dupa meciurile directe, Steaua merita locul trei, dar nici noi nu meritam locul patru. Sunt dezamagit, este cel mai prost an al nostru in Liga Campionilor, este un dezastru"", a spus Cernat.