Dupa o tuica de manastire, Mircea Sandu i-a cerut IPS Teofil sa-l mai tempereze pe enoriasul Gigi Becali.

Presedintele FRF l-a amendat pe Gigi Becali pentru declaratii necuviincioase la adresa sa, dar razbunarea lui nu s-a oprit aici, Mircea Sandu plingindu-se staretului de la Manastirea Pingarati de comportamentul latifundiarului din Pipera. Nasu’ si-a spus oful dupa sedinta Comitetului executiv, in care s-a decis marirea cuantumului amenzilor pentru injurii si calomnii. Mircea Sandu l-a rugat pe Inalt Prea Sfintitul Teofil sa il povatuiasca pe finantatorul Stelei sa nu il mai denigreze.

„Il apreciez pe Gigi Becali ca da bani la manastiri, dar mai povatuiti-l si dumneavoastra sa isi corecteze comportamentul. Nu este normal ca, dupa ce spune ca este credincios, sa vina la mine sa ma faca vagabond si hot", i s-a plins Mircea Sandu staretului Teofil pe parcursul discutiei, dupa care a donat si el un milion de lei vechi, pe care probabil ii va deconta din fondurile primite de la UEFA.

Rugaciune pentru nationala

Inaltul prelat i-a oferit presedintelui FRF tuica facuta la manastire, iar Mircea Sandu i-a promis preotului ca va veni in vizita impreuna cu jucatorii nationalei inaintea meciului Romaniei cu Luxemburgul din martie, anul viitor, desi oficial nu s-a stabilit daca partida din preliminariile Euro 2008 se va disputa aici.

Dupa ce a pus anatema pe Gigi, Nasu’ s-a rugat, la o icoana facatoare de minuni, sa aiba succes la alegerile de la UEFA, fiind nemultumit de faptul ca este putin sustinut in tara, pentru nationala si pentru cei doi copii ai sai, mai ales ca Raluca s-a autoexilat in SUA din cauza problemelor din dosarul „Cocaina".

Mitica s-a spovedit la Coana Vica

Mitica a dat bir cu fugitii, motivindu-si absenta de la spovedanie cu graba de a ajunge la Bucuresti, unde era asteptat de Coana Vica. Nemultumit de faptul ca ultimele etape ale returului nu au fost aminate, asa cum dorea electoratul sau de la cluburi, presedintele LPF a gasit solutia pentru a nu-l supara nici pe Mircea Sandu: „Pentru ca multi conducatori au pregatit banii la pusculita, pentru a-si modifica loturile, mai ales echipele care se zbat sa nu retrogradeze avind loturile decimate, le-am propus celor din FRF si sint convins ca vor aproba ca imediat dupa ce se termina turul de campionat, pentru cele doua etape din retur si pentru rest, sa faca o perioada de minimercato. Este normal ca oamenii sa-si intareasca echipele", a declarat Dragomir.

Ruga pentru conturi

Si alti oameni importanti din fotbal au doleante bizare atunci cind divinitatea pare dispusa sa ii asculte. Recenta deplasare in Israel a Rapidului, pentru meciul cu Hapoel Tel Aviv, a prilejuit oficialilor giulesteni o vizita la Zidul Plingerii. Legenda spune ca dorinta scrisa pe un biletel depus acolo se va indeplini, prilej pentru George Copos si pentru unul dintre actionarii importanti de la Rapid sa solicite cit mai multi euro si dolari. „Daca o sa mergem mai mult prin locuri sfinte poate o sa ne ajute Dumnezeu si o sa avem mai mult noroc", declara Copos dupa egalul cu Hapoel.