CFR Cluj a invins pe teren propriu, cu 2-1 (0-0), pe Politehnica Iasi, si ramane in lupta pentru un loc de cupe europene. Ardelenii au avut nevoie de doua penalty-uri (unul ratat de AD. Anca si unul transformat de Coroian) pentru a trece de incomoda
CFR Cluj a invins pe teren propriu, cu 2-1 (0-0), pe Politehnica Iasi, si ramane in lupta pentru un loc de cupe europene. Ardelenii au avut nevoie de doua penalty-uri (unul ratat de AD. Anca si unul transformat de Coroian) pentru a trece de incomoda echipa a Iasiului. Primul penalty a fost dictat de "centralul" O. Trandu in minutul 67, la 0-0, dar Branet a respins sutul lui Ad. Anca. CFR a deschis scorul in minutul 72, prin Oliveira, apoi Coroian, in minutul 85, din penalty, a facut 2-0. Politehnica a redus din diferenta prin Dianu, in minutul 90+3.
Cristiano Bergodi, antrenorul lui CFR, a spus ca echipa sa a obtinut o victorie de moral. "A fost o partida frumoasa, dominata de noi, am avut multe ocazii de gol si sunt multumit ca am obtinut cele trei puncte, care erau foarte importante. Felicit jucatorii, mi-a placut determinarea lor, dar nu mi-a placut ca am primit gol din faza fixa, desi am lucrat foarte mult la acest lucru. A fost o saptamana incarcata din cauza unor declaratii ale presedintelui si ale mele, iar echipa a inceput meciul tensionat. Apoi s-a relaxat si au aparut ocaziile. Aceasta victorie ne da moral", a spus Bergodi. Patronul clujenilor, Arpad Paszkany, a afirmat ca CFR a obtinut o victorie meritata intr-un meci in care a avut cel putin 12 ocazii clare de gol. "Nu deschidem nici o sampanie, pentru ca noi consideram asta o victorie normala, obligatorie. Jucatorii nu si-au spalat pacatele dupa meciul de la Bistrita", a spus Paszkany. Presedintele Iuliu Muresan a dedicat victoria lui Paszkany, care a implinit 35 de ani in aceasta saptamana. "A fost o victorie meritata, pe care i-o dedicam lui Arpi, care a implinit 35 de ani. Este foarte important sa tinem cu dintii de locul 4, poate chiar sa terminam sezonul pe locul trei", a adaugat Muresan. De partea cealalta, antrenorul iesenilor, Ionut Popa, s-a declarat deceptionat de jocul unor tineri folositi la intalnirea cu CFR. "Noi suntem singura echipa care nu a comentat arbitrajul si nu o s-o facem nici acum. Jocul a fost dominat de echipa gazda. Daca in prima repriza am reusit sa facem fata ritmului, in a doua am cedat, mai ales ca am fost obligat sa fac doua schimbari, Ciobanu si Bernard, ultimul revenind in echipa dupa doua luni. Am fost deceptionat de jocul unor tineri precum Tincu, care a avut din partea mea tot sprijinul. Introducerea lui a fost un fiasco. Nu am putut alcatui cea mai buna echipa si oricat as vrea nu pot sa fac o echipa ca acum patru-cinci etape, pentru ca imi lipsesc jucatori importanti", a spus Popa. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.