Actorul american Tom Cruise si sotia lui, actrita Katie Holmes, au parasit Italia ieri dimineata, plecand in luna de miere in insulele Maldive. Cuplul a plecat din Roma la bordul unui avion particular, la ora 05.50 GMT, in timp ce invitatii lor venit
Actorul american Tom Cruise si sotia lui, actrita Katie Holmes, au parasit Italia ieri dimineata, plecand in luna de miere in insulele Maldive. Cuplul a plecat din Roma la bordul unui avion particular, la ora 05.50 GMT, in timp ce invitatii lor veniti de la Hollywood - Brooke Shields, Jim Carrey, Will Smith si Jennifer Lopez s-au indreptat spre California. Dupa ce casatoria a fost oficiata, Tom Cruise si Katie Holmes s-au sarutat o perioada lunga de timp, ceea ce i-a determinat pe oaspeti sa le ceara sa se opreasca, potrivit lui Giorgio Armani, care a luat parte la nunta si care a fost creatorul de moda al costumatiilor celor doi soti si a fiicei lor. Potrivit site-ului This Is London, nunta a fost oficiata de un preot al ritului scientologic, la ceremonie fiind prezenti circa 150 de membri ai familiei si prieteni ai celor doi. Potrivit lui Armani, mai intai Tom si apoi Katie au mers pe o rampa din piatra spre un altar decorat cu flori albe, trecand pe langa o garda imbracata in costume medievale.
Cantaretul italian Andrea Bocelli a cantat pentru Tom si Katie in timpul receptiei. Mirii au urmat traditia si au taiat tortul de nunta, care a fost de ciocolata si a avut cinci etaje. Focul de artificii de la finalul nuntii nu a fost extrem de vizibil, in special din cauza cetii care s-a lasat pe timpul noptii. La nunta celor doi a fost prezenta fiica lor Suri, dar si copiii lui Cruise din casatoria cu Nicole Kidman, Isabella si Connor. Martin Holmes si-a condus fiica la altar, iar buchetul miresei a fost realizat tot de Armani. Cruise, care le-a facut semne fanilor in timp ce se indrepta spre castel, a purtat in timpul ceremoniei un costum cusut manual realizat de acelasi creator si o camasa de culoarea fildesului croita din acelasi material ca si rochia miresei. Pentru o suma cuprinsa intre 5 si 10 milioane de dolari, un post de televiziune si trei reviste americane vor imparti exclusivitatea fotografiilor facute in interiorul castelului, pe care cuplul l-a inchiriat contra sumei de 1,5 milioane de euro.
Castelul Bracciano, care are vedere la lacul din aceeasi localitate, a mai gazduit nunta jurnalistei-vedeta de la CNN, Christiane Amanpour, cu fostul purtator de cuvand al Departamentului american de Stat, James Rubin, in 1998, precum si nuntile dintre Isabella Rossellini si Martin Scorsese (1979) si "mariajul secolului" din 1949 dintre Tyrone Power si Linda Christian. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.