Decimati de accidentari. Oficialii si fotbalistii ucraineni au sosit ieri la Bucuresti cu o cursa charter. Ex-sovieticii au deplasat pentru meciul de azi doar 19 jucatori, multi dintre fotbalisti fiind accidentati, in frunte cu capitanul Rebrov.
Delegatia lui Dinamo Kiev a sosit la Bucuresti in jurul pranzului, din lotul deplasat pentru meciul cu Steaua facand parte si romanul Florin Cernat. Acesta a acceptat sa fie translatorul magnatului ucrainean Igor Surkis.

FARA GRESELI. Boss-ul liderului campionatului din Ucraina a declarat ca echipa condusa de Anatoli Demianenko nu va mai face greselile pe care le-a facut la Kiev, in partida pierduta de echipa sa cu 4-1. ""Nu vom mai face greselile pe care le-am facut in meciul-tur. Nu stiu daca vor fi schimbari in echipa fata de acel meci, numai antrenorul poate spune asta, el este cel care va decide cine joaca si cine nu joaca. Intrebat daca poate Cernat sa decida meciul cu Steaua, Surkis a comentat zambind: ""Nu pot sa raspund la intrebarea asta"". Oficialul a spus ca echipa sa nu are o prima speciala pentru meciul cu romanii. ""Prima nu stiu daca este mai mica decat cea de la Steaua, dar eu nu platesc pe un singur meci, ci numai la obiectiv"", a declarat magnatul. Igor Surkis a spus ca il stie pe Gigi Becali: ""Daca patroneaza clubul Steaua, inseamna ca este un caracter deosebit. A ridicat aceasta echipa foarte mult in ultimii ani. ABSENTI. Pe langa capitanul Rebrov, accidentat la ultima partida de campionat, Demianenko nu poate conta la meciul de azi nici pe Korrea, Ribka, Fedorov, Sablici, Vasciuk, Rotan si Ninkovici, care au fost lasati acasa de tehnicianul lui Dinamo Kiev. Oficialii si fotbalisti din Ucraina s-au cazat la Hotelul Crowne Plaza, unde vor sta pe tot parcursul sederii in Romania. Alte amanunte despre meciul Steaua - Dinamo Kiev puteti citi in paginile 27 si 28.