Dupa mai bine de un deceniu, meciul dintre echipele de volei ale rivalelor Dinamo si Steaua si-a recapatat, sambata, traditionalul statut de etern derby al Diviziei A, ambele grupari oferind asistentei un spectacol de zile mari. Dupa aproape doua ore
Dupa mai bine de un deceniu, meciul dintre echipele de volei ale rivalelor Dinamo si Steaua si-a recapatat, sambata, traditionalul statut de etern derby al Diviziei A, ambele grupari oferind asistentei un spectacol de zile mari. Dupa aproape doua ore de joc nerecomandat cardiacilor, cu dese rasturnari de scor si un tie-break prelungit pana la 20-18, Dinamo-Lemntrans s-a impus, cu scorul de 3-2, si s-a instalat in fotoliul de lider al intrecerii interne.
Asteptat cu interes maxim de mai toti fanii voleiului masculin, derby-ul ultimei etape din cadrul turului Diviziei A1 a avut o desfasurare palpitanta, poate si pentru faptul ca invingatoarea urma sa obtina titlul neoficial de campioana de toamna. Bazandu-se pe un lot format din jucatori cu o experienta vasta, din randul caruia i-am remarcat pe Serban, Pereu, Bobeanu si Chitigoi, trupa pregatita de Radulescu a dominat clar debutul de partida si a inchis primul set la 25-17. Replica "militarilor" nu s-a lasat prea mult asteptata si elevii antrenorului Banu au egalat situatia pe tabela, dupa ce si-au adjudecat al doilea set, cu 25-19. Echilibrul s-a mentinut si in continuare, Dinamo-Lemntrans si Steaua impartindu-si "frateste" urmatoarele doua seturi: 25-20 si 22-25. In decisiv, ros-albii au fost mai atenti si mai pragmatici si au obtinut pana la urma cele doua puncte puse in joc, succesul mentinandu-i pe prima pozitie a clasamentului. De partea cealalta, stelistii au ramas minute-n sir pe podeaua salii din cartierul Titan, nevenindu-le sa creada ca au scapat printre degete o victorie care le-ar fi adus primul loc dupa terminarea turului. In aceeasi runda, Tomis Constanta a inregistrat un nou esec surprinzator pe teren propriu, fiind invinsa, cu 2-3, de Explorari Baia Mare, in vreme ce VCM Ramnicu Sarat a trecut de Remat Zalau, cu 3-1, Unirea Dej a spulberat U Cluj, cu 3-0, iar VCM Piatra Neamt s-a impus lejer in fata echipei CSS Lapi Dej, cu 3-0, si a urcat pe locul secund in topul intern.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.