A gasit vinovatul! Rapid a egalat-o pe Steaua la puncte, iar Copos viseaza cu ochii deschisi la Liga Campionilor. Acesta regreta acum startul ezitant de campionat, de care il considera responsabil pe Dinu Gheorghe.
Finalul turului de campionat o
A gasit vinovatul! Rapid a egalat-o pe Steaua la puncte, iar Copos viseaza cu ochii deschisi la Liga Campionilor. Acesta regreta acum startul ezitant de campionat, de care il considera responsabil pe Dinu Gheorghe.
Finalul turului de campionat o gaseste pe Rapid cu motoarele turate la maximum. Dupa infrangerea suferita in Stefan cel Mare, 1-3 cu Dinamo, trupa lui Razvan Lucescu a cucerit 16 puncte din 18 posibile si a recuperat handicapul pe care il avea fata de Steaua.

ATAC VOALAT. Dupa victoria giulestenilor de la Piatra Neamt, George Copos nu si-a putut insa ascunde dezamagirea fata de inceputul ratat de campionat al Rapidului, lucru de care, in opinia sa, se face vinovat fostul presedinte executiv, Dinu Gheorghe. ""Cred ca acum am fi fost mai sus. S-au facut cateva greseli destul de mari la inceput, iar acestea au pornit din cauza anumitor persoane. Nu vreau sa nominalizez pe nimeni, pentru ca si eu am gresit"", a spus Copos, secretos. Acuzele fostului vicepremier nu sunt insa nici pe departe dificil de deslusit in directia cui se indreapta, in conditiile in care, la vremea respectiva, in cel mai important post al structurii de conducere a clubului se afla Dinu Gheorghe.

CAZUL BUGA. Altfel, Copos a mentionat ca: ""Rapid are cel mai bun lot din Liga I, mai ales dupa ce i-am transferat pe Mazilu si pe Costin Lazar si sunt convins ca vom termina campionatul pe locul doi"". Boss-ul gruparii din Grant nu a uitat de Mugurel Buga, caruia refuza sistematic sa-i mareasca contractul. ""La Piatra Neamt, Buga a jucat excelent, dar cu siguranta poate mai mult. O sa pun in continuare presiune pe el, il mananc, iar cand o sa ne apropiem de obiectivele pe care le avem de indeplinit, cu siguranta ca o sa discutam si despre salariul lui"". In ceea ce-l priveste pe Artiom Karamyan, caruia in luna decembrie ii expira contractul, Copos a dat un raspuns evaziv: ""Cred ca a vazut si el la Piatra Neamt ca la Rapid are concurenta. Perja a jucat foarte bine pe postul lui, iar aici nimeni nu poate fi sigur ca este titular"". Adversare


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.