Cantaretul Pete Doherty a fost arestat si eliberat pe cautiune, fiind suspectat de posesie de cocaina, transmite site-ul itv.com. Solistul formatiei The Babyshambles a fost retinut de ofiterii de politie dupa ce acestia l-au vazut conducandu-si necon
Cantaretul Pete Doherty a fost arestat si eliberat pe cautiune, fiind suspectat de posesie de cocaina, transmite site-ul itv.com. Solistul formatiei The Babyshambles a fost retinut de ofiterii de politie dupa ce acestia l-au vazut conducandu-si necontrolat masina Jaguar in apropierea locuintei sale din estul Londrei. Alaturi de Doherty au fost arestati si alti doi pasageri ai masinii, suspectati si ei de posesie de droguri. Doherty a urmat in mod repetat tratamente pentru dependenta de droguri, la clinici din Marea Britanie, Franta, Portugalia si Thailanda. La 8 noiembrie, el a fost condamnat la plata a circa 1.100 de euro amenda pentru ca a lovit o jurnalista de la BBC, in cadrul unui incident care s-a produs in luna martie.
Pete Doherty are o relatie tumultoasa si de lunga durata cu manechinul Kate Moss. Presa britanica a anuntat ca cei doi au intentia sa se casatoreasca si ca Moss ar fi insarcinata.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.