Dan Petrescu, antrenorul Unirii Urziceni, a criticat dur arbitrajul de la meciul cu Dinamo, in ciuda faptului ca echipa sa a reusit un 1-1 cu liderul din
Liga I. "Bursucul" a reclamat trei penalty-uri neacordate echipei sale, precum si e
Dan Petrescu, antrenorul Unirii Urziceni, a criticat dur arbitrajul de la meciul cu Dinamo, in ciuda faptului ca echipa sa a reusit un 1-1 cu liderul din
Liga I. "Bursucul" a reclamat trei penalty-uri neacordate echipei sale, precum si eliminarea din prelungirile meciului a lui Negoita. Petrescu este la a doua iesire de acest gen, dupa cea de la partida cu Otelul Galati, de la Focsani, din "optimile" Cupei Romaniei. Dinamovistii, aflati in "silenzio stampa", n-au comentat declaratiile lui Petrescu.
Unirea a reusit o remiza cu Dinamo, la Urziceni, scor 1-1, Rohat reusind sa egaleze in repriza secunda dupa ce I. Ganea a deschis scorul in prima parte a meciului. Rezultatul nu l-a multumit insa pe Dan Petrescu, antrenorul ialomitenilor, care a dat vina pe ghinion si pe arbitraj. Petrescu a declarat ca Unirea este cea mai defavorizata echipa din Liga I si a criticat in termeni duri arbitrajul brigazii conduse de Al. Tudor. "Fata mea spune totul, mai ales ca am facut un egal cu Dinamo. Trebuia sa fiu fericit, dar cand numai o echipa joaca si nu castiga, este greu sa fii fericit. Nu am ce sa le reprosez baietilor, au fost extraordinari. Nici noi nu stim cum am luat gol azi. Dinamo a fost foarte norocoasa si a jucat in 14 jucatori, din pacate! Dupa meciul de cupa cu Otelul am fost suspendat, iar meciul urmator arbitrul (n.r. - I. Serea) a condus fara probleme. La meciul urmator, Petrescu va fi suspendat, iar Tudor va arbitra in continuare, pentru ca este cel mai valoros arbitru din istorie! Cea mai defavoritzata echipa din campionatul romanesc este Unirea", a spus Petrescu. "Bursucul" i-a reprosat lui Tudor neacordarea a nu mai putin de trei lovituri de la 11 metri. "Nimeni nu face galagie, dar o sa fac eu. Nu suntem protejati, au fost trei penalty-uri, nu s-a dat nici unul. Nu am vazut in viata mea un arbitraj ca acesta. Eu voi fi suspendat, foarte bine, merit, dar amandoi trebuie sa fim suspendati. Nu vreau sa mai stau pe banca nici un meci. Nu se poate sa fie bataia asta de joc! Sa ma suspende cat vor ei. De acum incolo o sa stau doar in tribuna, daca este de acord si patronul, pentru ca vad jocul mai bine si ii vad si pe arbitri. Trebuie sa ne omoare un om in careu ca sa ne dea penalty", a mentionat Petrescu, care a reamintit ca din cauza arbitrajelor a decis sa plece din campionatul Romaniei. "Din aceasta cauza plecasem din fotbalul romanesc. M-am intors, dar este la fel. Trebuie sa ma duc la o echipa care sa fie favorizata", a subliniat tehnicianul care a fost trimis in tribuna la meciul de sambata.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.