Floarea muzicii usoare romanesti si-a lansat noul CD.Multi dintre cei care au venit la lansarea CD-ului ""Margareta Forever"" nu stiau daca distinsa artista va fi sau nu prezenta la eveniment. Astfel, reintalnirea cu idolul lor a fost mai mult decat emotionanta.
Emotionata a fost insasi protagonista, floarea muzicii usoare romanesti, asa cum frumos a caracterizat-o Lucia Popescu Moraru. Margareta Paslaru si-a lansat sambata, la Diverta din Plaza Romania, un adevarat album de colectie, intitulat ""Margareta Forever"".
""Bucuria mea este dubla, pentru ca, in primul rand, lansez un nou CD, iar, in al doilea rand, voi dona drepturile de autor Crucii Rosii din Romania"", a declarat indragita artista.

ZANA BUNA. Invitatii interpretei, printre care Cornelia Andreescu, director general al Electrecord, Aura Urziceanu, Ileana Pop, Paul Urmuzescu, Temistocle Popa, s-au intrecut in a-i lauda calitatile de cantareata, actrita si om de televiziune. Cei care n-au mai gasit superlative, fiindca au fost mai toate spuse de antevorbitorii lor, si-au exprimat admiratia prin cantec. Prin cantecele Margaretei. Astfel, Oana Sarbu a interpretat un refren din fimul ""Veronica"", Marius Teicu o cantat o melodie, dar a uitat versurile, iar Stela Popescu a imitat vocea grava a Margaretei, ivita parca: ""Din apa marii, de pe-ntregul litoral..."". Ana Blandiana, buna prietena a cantaretei, a declarat, printre altele: ""Sper ca poezia mea a contribuit la tineretea Margaretei"".

TIMPUL MARGARETEI. Albumul ""Margareta Forever"" costa 18,9 lei noi si cuprinde 26 de melodii ale artistei, unele dintre acestea needitate niciodata pe CD. ""Lasa-mi, toamna, pomii verzi"", ""Cantecul Zanei"" din filmul ""Veronica"", ""Daca ai ghici"", ""Vei pleca"", ""Dac-as spune Da"", ""Unde ti-e gandul"", ""Timpul"", ""O poveste de iubire"", ""Aripi daca as avea"", ""Strainul"" sau ""Ale tale"" (un duet cu Dan Spataru) sunt doar cateva dintre ele. In timpul lansarii de la Bucuresti, piesele Margaretei Paslaru au putut fi ascultate si in alte 43 de locatii Diverta din tara. Mai bine de o ora, renumita interpreta a acordat autografe fanilor care au stat cuminti la coada. Semn ca este la fel de iubita ca si atunci cand se plimba ""Pe aleea trandafirilor"". Doamna Margareta Paslaru, in numele admiratorilor, va informam ca ne sunteti datoare cu un spectacol. ""Dac-ar spune Da""...