National TV. Matinal. Oameni. O enigma: care este Razvan si care este Dani?

Matinal pe teve si bagat voce, in pauze de publicitate, pe radio.

Dani: A fost o aiureala. Am renuntat la idee pentru ca, din acest sezon, am ales o „conserva" pentru partea de radio. Producem si realizam National FM „Ciuri Buri".

Razvan: Avem, se spune, doua emisiuni, una la radio, alta la tv. Avantaj serviciu noi, si asta pentru ca nu ne mai trezim la 5 in fiecare zi.

De ce televiziune?

R: Un profesor din liceu ne-a spus ca n-o sa facem niciodata bani dind din gura, iar mama lui Dani spunea ca nu avem ce ne trebuie pentru a aparea pe sticla. Acum, profesorul ne asculta la radio, iar mama colegului Dani ne vede la televizor.

Compromisul.

D: Mie daca mi-e sila intr-o zi spun tare ca se scurge sila pe mine. Daca nu am chimie cu invitatul, aproape ca i-o spun in fata. In timp am invatat sa facem si compromisuri.

R: Compromisul in televiziune e ca pupincurismul, daca inveti cum se face, nu te mai poti lasa.

Matinalul.

D: „Finca" nici nu stiti ce pierdeti! Emisiuni tv matinale nu exista in Romania. Exista cel mult niste grupaje de stiri sau, in cazul nostru, niste ciorbe de potroace. Divertisment, atita cit se poate face pe la noi, informatii usurele, horoscoape la ora fixa, mailuri cu „salutar-i invitatilor dvs. Si tinetio tot asa", bilete la film, CD-uri cu manele, castinguri pentru dansatori...

R: ....Destramari de trupe, lansari de carte in sufrageria lui Columbeanu, Simona Senzual si bors dupa gust. La alte televiziuni se prefera ciorbita de vacuta sau supa taraneasca. Se schimba doar zeama.

Prostii in matinalul lui Razvan si Dani.

R: „Prostia este o boala. Pentru boli exista vaccinuri. De cite ori ati fost vaccinat in cap?" Este textul Divertisilor pe care l-am facut involuntar moto.

D: Prostiile spuse in emisiunea noastra sint direct proportionale cu adevarurile spuse la alte televiziuni. Pe Andreea, Miss Romania, nu o luam la intrebari decit daca scenariul emisiunii indica asa ceva, iar bucatarul are exact felia pentru care este invitat in emisiune.

Averea.

D: Avem credite la banca, masini, datorie la intretinere, motoare cu cm3 putini, copii, paminturi la munte, bani imprumutati pe la „prieteni", case, mosteniri...

R: ...Si, contrar tuturor birfelor, avem suficient de multi bani cit sa ne cumparam mere de 53.000 kilogramul.

Interviul de fata.

R: Am apreciat lipsa cliseelor, cit si lipsa tonului scortos. Banal ar fi in final sa cerem cititorilor sa spuna care este Razvan si care este Dani.

D: Nici producatorii emisiunii nu pot sa dea un raspuns exact.