Nationala de fotbal a Romaniei si-a facut o spectaculoasa iesire din scena in 2006, invingind la limita, 1-0, in ultimul meci al sezonului Spania chiar la ea acasa. Singurul gol al meciului a fost reusit de Marica, in minutul 58, dupa ce ibericii

Nationala de fotbal a Romaniei si-a facut o spectaculoasa iesire din scena in 2006, invingind la limita, 1-0, in ultimul meci al sezonului Spania chiar la ea acasa. Singurul gol al meciului a fost reusit de
Marica, in minutul 58, dupa ce ibericii controlasera teritorial prima parte, puninind-l de citeva ori la incercare pe portarul Dani Coman. Atacantul de la Sahtior Donetk l-a invins pe Casillas la capatul unei actiuni personale, cu un sut plasat, Cristi Chivu fiindfoarte aproape de a dubla avantajul citeva minute mai tirziu, dintr-o lovitura libera de la marginea careului.

Finalul a gasit fotbalistii romani pasind in cor de Ole-uri, evoluatia tricolorilor fiind apreciata nu doar de putinii "capsunari" prezenti la Cadiz. "Spania nu a ridicat capul", a titrat editia electronica a cotidianului "Marca" imediat dupa terminarea meciului, criticind in termeni duri selectia facuta de Luis Aragones, care a apelat la multe noutati, declarind ca vedete ca raul, Torres sau Reyes nu sint in forma. "O noua deceptie", a scris si "AS", Aragones fiind considerat vinovat de acest nou esec al nationalei, aflata in dificultate si in grupa preliminara a Euro 2008.

Bulgarii au pierdut

Principalul adversar al Romaniei in in preliminariile Euro 2008, Olanda, a remizat cu Anglia, 1-1, in timp ce vecinii bulgari au pierdut clar in Slovacia, 1-3.

Victorie si accidentari grave la tineret

Tot ieri, reprezentativa de tineret a invins cu acelasi scor, intr-un meci disputat la Mogosoaia, nationala Greciei, printr-un gol reusit de Hristu Chiacu. Meciul amical a fost pe cale sa se termine cu o tragedie. In minutul 53 al partidei, grecul Efthimis Kotatsis a fost lovit violent cu mingea in plina figura si a ramas inconstient pe gazon. Dupa cateva minute de groaza juca;torul a fost transportat, in stare de semiconstienta, la Spitalul de Urgente unde si-a revenit. Kotatsis a fost supus unor analize amanuntite, printre care si o tomografie, si, foarte probabil, va pleca inapoi in Grecia cu o masina intrucit medicii i-au recomandat sa evite zborul cu avionul.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.