Bancile au inceput ofensiva promotiilor de sarbatori. Se poarta dobinzi reduse si cadouri in produse financiare.

Datele statistice arata ca, nu doar in Romania, perioada sfirsitului de an este cea in care oamenii sint cei mai dispusi sa consume inclusiv servicii financiar-bancare. Din aceast motiv, bancile comerciale concureaza pe tarimul promotiilor prilejuite de sarbatorile de iarna, cadourile constind in dobinzi mai reduse la imprumuturi, perioade de gratie mai lungi si produse financiare oferite la pachet.

Raiffeisen te trimite la Viena

Raiffeisen Bank a pregatit pentru finalul acestui an doua promotii la creditele de consum si doua promotii la cardurile de credit. Creditele de consum in lei, acordate prin partenerii principali ai bancii, au dobinzi reduse in perioada noiembrie - decembrie: de la 15,9% pe an la 9,9% pe an. O alta promotie se adreseaza tuturor posesorilor de carduri de credit Raiffeisen Bank (Standard, co-brand cu Vodafone sau Gold) care utilizeaza cardul de minimum trei ori in perioada 1 noiembrie - 31 decembrie 2006 pentru cumparaturi. Prin tragere la sorti, acestia pot cistiga: o excursie la Viena (pentru detinatorul de card si trei dintre prietenii sai), plus 1.000 de euro bani de buzunar, sau unul dintre cele 3 premii a cite 500 de euro (echivalentul in lei).

Banca Romaneasca da carduri cadou

Banca Romaneasca ofera bonus, la contractarea unui „Credit de nevoi cu 10 pe linie", un card de credit, fara plata comisionului de emitere si a comisionului de administrare, pentru primul an. „Cardul de credit" este oferit cadou in cadrul pachetului de creditare, clientii beneficiind de un disponibil de pina la 5.000 de euro (echivalent in lei), fara garantii, si de facilitatile obisnuite atasate acestui produs, respectiv linia de creditare care este la dispozitia posesorului de card 24 de ore din 24, 7 zile pe saptamina, in tara si in strainatate.

BRD ofera gratie la Expresso

BRD - Groupe Société Générale a lansat astazi noul credit de nevoi personale Expresso, cu o oferta promotionala de sarbatori. Pentru creditele preacceptate in perioada 15 noiembrie - 25 decembrie 2006, clientii beneficiaza de o oferta speciala constind intr-o perioada de gratie, rambursarea primei rate urmind sa aiba loc dupa doua luni. Noul credit Expresso se acorda in lei si in euro, pe o durata de pina la zece ani, iar dobinzile se situeaza la un nivel atractiv, incepind de la 10%. Clientii pot imprumuta maximum 40.000 RON sau 10.000 de euro. Noul credit se acorda fara avans, fara giranti si fara ipoteca.