Presedintele Traian Basescu i-a semnat, ieri, Crinei-Rodica Prunariu, decretul de numire ca ambasador al Romaniei in Republica Armenia. Noua sefa a misiunii diplomatice romanesti la Erevan este sotia primului si singurului, pina in prezent, cosmonaut
Presedintele Traian Basescu i-a semnat, ieri, Crinei-Rodica Prunariu, decretul de numire ca ambasador al Romaniei in Republica Armenia. Noua sefa a misiunii diplomatice romanesti la Erevan este sotia primului si singurului, pina in prezent, cosmonaut roman, Dumitru Dorin Prunariu. Inainte de a veni la Erevan, Crina Prunariu, 53 de ani, inginer aeronavist si vorbeste fluent rusa, maghiara si franceza - a fost adjunctul sefului misiunii diplomatice romanesti de la Moscova. De altfel, sotul ei, Dumitru, in acea perioada detinea functia ambasador in Federatia Rusa, post din care a plecat rechemat de Basescu. In acel moment, considerindu-se nedreptatit, Prunariu a declansat un scurt scandal presa.



Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.