Are o avere personala estimata la 10 miliarde de lire sterline (20 de miliarde de dolari), palate, yachturi, iar echipa sa de fotbal este pe locul al doilea in English Premiership. Cu toate acestea, al 11-lea cel mai bogat om de pe planeta nu este o
Are o avere personala estimata la 10 miliarde de lire sterline (20 de miliarde de dolari), palate, yachturi, iar echipa sa de fotbal este pe locul al doilea in English Premiership. Cu toate acestea, al 11-lea cel mai bogat om de pe planeta nu este o persoana fericita, ba dimpotriva. Roman Abramovici, patronul Clubului de fotbal Chelsea, a fost nevoit sa recurga la ajutor de specialitate pentru a scapa de stres, afectiune de care sufera mai ales oamenii de rand care muncesc din greu pentru a-si asigura traiul zilnic. Presa britanica a aflat ca magnatul de origine rusa a petrecut zece zile in centrul de sanatate exclusivist Lanserhof (foto dreapta), din Tirol (Austria), unde a inchiriat o aripa intreaga pentru vastul sau anturaj format din prieteni apropiati, bodyguarzi, etc. Aici, Abramovici a fost tratat de o echipa formata din nu mai putin de 30 de doctori si terapeuti, iar nota de plata a fost, se pare, de aproximativ 1,4 milioane de dolari.
Desi purtatorul de cuvant al lui Abramovici a tinut sa precizeze ca acesta a fost in Austria doar pentru o scurta vacanta, revista austriaca "News" a redat declaratiile unui angajat al complexului de tratament care mentiona ca magnatul rus a fost tratat impotriva "stresului si tensiunii nervoase". In ceea ce priveste motivele care l-au stresat atat de tare pe Abramovici, acestea au ramas invaluite in mister. Este foarte posibil ca stresul sa fi fost provocat de intentiile sotiei sale de a intenta divort, dupa ce presa britanica a dezvaluit o posibila relatie extraconjugala a magnatului cu o tanara rusoaica, Daria Zhukhova, in varsta de 23 de ani. De altfel, presa austriaca scrie ca Irina Abramovici nu si-a insotit sotul in Tirol, ba mai mult decat atat, in timp ce sotul sau isi trata nervii zdruncinati, Irina a vizitat de mai multe ori o firma de avocatura specializata in divorturile celebritatilor.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.