Peste 500 de persoane s-au inscris la concursul pentru ocuparea celor 429 functii de manager din spitalele publice, cel mai disputat loc fiind in Bucuresti, la Spitalul Colentina, unde concureaza cinci candidati. Exista insa in tara 27 de spitale
Peste 500 de persoane s-au inscris la concursul pentru ocuparea celor 429 functii de manager din spitalele publice, cel mai disputat loc fiind in Bucuresti, la Spitalul Colentina, unde concureaza cinci candidati. Exista insa in tara 27 de spitale pentru care nu s-a inscris nici un candidat.
Mai sunt solicitate Spitalul Malaxa si Spitalul Universitar de Urgenta, cate trei candidati. Pentru sefia spitalelor Floreasca, Victor Babes, Sf. Pantelimon, Institutul Parhon, Spitalul Sf. Ioan, Spitalul de Chirurgie Plastica si Arsuri, Spitalul Titan, s-au inscris cate doi candidati. Exista si unitati cu candidat unic, cum ar fi Spitalul Clinic de Oftalmologie, Spitalul Panait Sarbu, Budimex sau Polizu. MSP organizeaza in perioada 17-25 noiembrie, concursurile de selectie pentru ocuparea functiei de manager. S-au putut inscrie candidatii care au indeplinit mai multe criterii: absolventi de invatamant universitar de lunga durata cu diploma de licenta; absolventi ai cursului de perfectionare in management sanitar, stabilit prin ordin al MSP; cel putin doi ani vechime in posturi cu studii universitare de lunga durata; fara condamnari penale sau in curs de urmarire penala; apti medical; au achitat suma de participare la concurs. (C.P.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.