Real Madrid a demonstrat din nou ca ii prieste sa joace departe de ""Santiago Bernabeu"". Madrilenii au spulberat cu 4-1 pe Osasuna duminica, in deplasare, in etapa a 10-a din Primera Division. Toate cele patru goluri ale echipei pregatite de Fabio C

Real Madrid a demonstrat din nou ca ii prieste sa joace departe de ""Santiago Bernabeu"". Madrilenii au spulberat cu 4-1 pe Osasuna duminica, in deplasare, in etapa a 10-a din Primera Division. Toate cele patru goluri ale echipei pregatite de Fabio Capello au fost inscrise de Nistelrooy (a€™12, a€™27, a€™45 si a€™84), in timp ce pentru Osasuna a marcat Valdo (a€™64).

EFICIENTA. ""Am mai inscris de patru ori acum doi ani intr-un meci de Liga Campionilor cu Sparta Praga. Dar de data asta a fost o partida unica"", a spus olandezul. Nistelrooy a comparat intalnirea cu Osasuna cu un meci din campionatul Angliei, tinand cont de intensitatea si de ritmul jocului. Duminica, antrenorul Capello a trimis pe teren urmatorii jucatori: Casillas - Sergio Ramos, Cannavaro, Helguera, Roberto Carlos - Emerson, Diarra - Raul, Guti (a€™83 Beckham), Robinho (a€™64 Reyes) - Van Nistelrooy.

PLANURI. Indisponibil din cauza unei noi accidentari, Ronaldo a gasit deja cu ce sa-si umple timpul. Presa braziliana sustine ca atacantul Realului planuieste sa se casatoreasca la Rio de Janeiro in noaptea de Craciun cu prietena lui, modelul Raica Oliveira. Ronaldo a mai fost insurat cu Milene Domingues, cu care are un baiat, Ronald, in varsta de 6 ani.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.