Mircea Rednic a reluat ieri "subiectul Ganea", unul care tine capul de afis in ultima perioada, mai ales dupa ce George Copos a afirmat ca atacantul va ajunge la Rapid in iarna. "Numai de el depinde, daca accepta in continuare concurenta, care e vala
Mircea Rednic a reluat ieri "subiectul Ganea", unul care tine capul de afis in ultima perioada, mai ales dupa ce George Copos a afirmat ca atacantul va ajunge la Rapid in iarna. "Numai de el depinde, daca accepta in continuare concurenta, care e valabila pentru toata lumea. Din moment ce mi l-am dorit aici, inseamna ca vreau sa continuam", a declarat Rednic. "Mi-a promis ca o sa vorbeasca mai mult in teren de acum inainte, pentru ca declaratiile de pana acum nu i-au facut nici lui bine, nici echipei. Si nici tensiunea care s-a creat intre el si ceilalti jucatori. Daca lucrurile nu merg bine se intampla sa te mai certi, pentru ca in teren se intampla multe", a adaugat Rednic. Ganea nu face parte din lotul care a intrat in cantonament pentru meciul de astazi cu Otelul, el fiind, ca si Andrei Margaritescu, suspendati pentru cumul de cartonase si trimisi intr-o vacanta de doua zile. Referindu-se la partida cu galatenii, Rednic s-a declarat convins ca echipa sa va putea trece peste ultimele doua infrangeri consecutive. "Si echipele mari trec prin astfel de momente mai delicate. Sper sa trecem si noi cat mai repede si ni se iveste ocazia chiar la meciul de maine, desi stim ca Otelul joaca mai bine in deplasare decat acasa", a spus "Puriul".
In afara celor doua absente mentionate, Rednic nu poate conta pe Cosmin Pascovici, plecat in Franta unde fiul sau a fost operat, Pulhac si Dennis Serban, ambii accidentati, prin absenta primilor doi creandu-se o problema in linia de fund, pentru ca ambii sunt fundasi stanga. Antrenorul dinamovist a revenit apoi la meciul cu Pandurii, de la mijlocul acestei saptamani, care a adus eliminarea lui Dinamo din Cupa Romaniei. "Pe mine m-a interesat Cupa, chiar daca am citit declaratiile unor actionari, care nu pareau afectati. Sper ca suporterii sa inteleaga ca echipa este in reconstructie. Acesta a fost obiectivul meu in momentul in care am preluat echipa, dar din pacate se uita usor ceea ce mi s-a cerut", a declarat tehnicianul dinamovist. Rednic s-a declarat surprins ca actionarii au marit primele jucatorilor pentru meciul cu Otelul, dar i-a avertizat: "La mine nu face nimeni echipa. Daca se intampla asta plec imediat. Eu raspund de rezultate si de echipa. Patronii cu problemele lor, eu cu ale mele". (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.