Procurorii Parchetului General care ancheteaza plangerea depusa de fostul sef al Statului Major General al Armatei, Eugen Badalan, impotriva fostului ministru al Apararii Nationale, Teodor Atanasiu (foto), au cerut de la MApN mai multe documente. Anc
Procurorii Parchetului General care ancheteaza plangerea depusa de fostul sef al Statului Major General al Armatei, Eugen Badalan, impotriva fostului ministru al Apararii Nationale, Teodor Atanasiu (foto), au cerut de la MApN mai multe documente. Anchetatorii au solicitat actele prin care a fost cedata Ministerului Mediului, cu titlu gratuit, aparatura ce apartinuse Statului Major General, precum si o rezolutie semnata de Atanasiu referitoare la o oferta a unei firme de telefonie mobila. Procurorii vor sa afle daca s-a incheiat vreun contract cu firma de telefonie.
Generalul Eugen Badalan a depus in 27 septembrie, la Sectia a II-a Penala din Parchetul General, o plangere penala legata de ilegalitati comise in timpul unor achizitii publice realizate de Ministerul Apararii Nationale, sub mandatul lui Teodor Atanasiu. (B.C.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.