Nicolae Badea (foto dreapta), presedintele lui Dinamo, l-a ironizat ieri, pe site-ul oficial al clubului, pe George Copos. "Referitor la ultimele declaratii ale putinilor dinamovisti care s-au bucurat de infrangerea din Cupa Romaniei, le dorim sa duc
Nicolae Badea (foto dreapta), presedintele lui Dinamo, l-a ironizat ieri, pe site-ul oficial al clubului, pe George Copos. "Referitor la ultimele declaratii ale putinilor dinamovisti care s-au bucurat de infrangerea din Cupa Romaniei, le dorim sa duca mai departe, cu bine, si migrenele victoriilor dinamoviste. Ma refer si la domnul George Copos, care dupa multiplele insatisfactii oferite de Rapid, insatisfactii pe care le-a facut cunoscute public, incearca acum bucuria platonica pentru accidentul lui Dinamo cu Pandurii. Inteleg din referirile facute la adresa lui Dinamo ca vrea sa se bage in seama cu noi. Zgarcit si la vorbe, domnul Copos nu a riscat decat un <<beep>> de presa pe adresa clubului Dinamo. Daca revine, ii vom raspunde si in retur", a spus dinamovistul. "Tirul" ironiilor nu s-a oprit aici. "Promisiunea ca Ionel Ganea va fi din iarna jucatorul Rapidului face parte din celebra serie de promisiuni neonorate facute propriilor jucatori si suporterilor echipei din Grant. Dinamo trebuie sa revina in campionat si in grupele UEFA. Echipa tehnica si jucatorii vor fi sustinuti in dorinta lor de performanta, iar suporterii dinamovisti merita aceasta satisfactie", a mai afirmat oficialul dinamovist. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.