Piata muzicala romaneasca s-a imbogatit de alaltaieri cu un nou canal tv, Kiss TV. Muzichie, dansuri, recitaluri, proiectii video si invitati pe masura au sarbatorit, in Kristal Glam Club, noul ""membru"" al familiei Kiss. Dupa trei ani de munca,

Piata muzicala romaneasca s-a imbogatit de alaltaieri cu un nou canal tv, Kiss TV. Muzichie, dansuri, recitaluri, proiectii video si invitati pe masura au sarbatorit, in Kristal Glam Club, noul ""membru"" al familiei Kiss.

Dupa trei ani de munca, savantii de la KissFM anunta un nou succes: in premiera pe tara, aerul s-a facut sticla! Peste 1.500 de oameni au fost prezenti la marele eveniment. Chiar daca in fata intrarii in Kristal Glam Club trona un avertisment ""cat casa"" ca inauntru e un party extrem de radioactiv, nimeni n-a fost speriat. Ba, din contra. Toti prietenii KissFM, colegii de ""aer"" si, mai nou, de ""sticla"" au strigat: PREZENT! Directia 5, Akcent, Miki, Maria Radu, Keo, Andreea Balan, Marius Moga, Luminita Anghel, Emanuel, Cornel de la Vank, Mandinga, Andreea Raicu, Virgil Iantu, Letitia Zaharia, echipa Cronicii Carcotasilor (Dezbracatua€™, Pustiu, Mistretua€™ si Bebelusele) si alti colegi din Prima TV.

LIVE. Generoasa locatie s-a dovedit neincapatoare inca de la ora 20:00. Peste tot misunau comandourile de fani KissFm, cu perucile lor vizibile de la o posta. De fapt, fiecare invitat si-a luat peruca in primire si in serios inca de la intrare. Chiar si vedetele, care, ce-i drept, s-au cam calcat pe picioare. ""Maestrii"" de ceremonie au fost nimeni altii decat cei doi Carcotasi, care au prezentat cu umor caracteristic agenda petrecerii si au avut grija ca numerosii invitati prezenti la lansare sa se simta cat mai ""Kiss"". Julia, Impact, Alexandra Ungureanu, Corina, Andreea Banica au intretinut atmosfera si publicul doritor de muzica si distractie. Trupe de dans acrobatic si animatori profesionisti au dat culoare evenimentului. In Heavy rotation, ca un playlist de videoclipuri live, s-au auzit hiturile difuzate la KissFm. La ora 10:00 fix, Kiss TV si-a facut intrarea in lume cu surle si trambite. Cristi Nitzu si Virgil Batista au preluat stafeta de prezentatori, mai ales ca Dj-ii KissFm sunt de-acum si Vj-ii Kiss TV.

PROGRAME. Incepand de alaltaieri, postul Kiss TV emite pe fosta frecventa TV K-lumea, care a fost achizitionata de trustul SBS in luna septembrie. Noul canal muzical tv se adreseaza indeosebi tinerilor din mediul urban, care au preocupari moderne si planuri indraznete, se imbraca dupa moda si trendurile varstei lor, asculta muzica aflata in topuri la televiziunile si radiourile care dau tonul in Europa si in USA. Kiss TV are doua puncte de lucru in Bucuresti si inca unul la Londra, unde imparte cele 28 de servere cu celelalte cinci televiziuni muzicale ale trustului SBS, care emit pentru alte tari europene. Grila de programe Kiss TV este pe cat de diversa, pe atat de atractiva: serialul celebrului rapper englez Ali G - caracterizat de critica europeana drept ""cinicul briliant"", ""socantul Ali"", ""umoristul genial"", ""Fresh Top 40"" - varianta video a clasamentului realizat la KissFM de Cristi Nitzu, ""Kiss Blitz"" si multe altele. Noi le uram ""La Multi Ani"" si sa auzim numai de muzica buna!


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.