GERMANIA, 1.Bundesliga, etapa a 11-a * VLAD MUNTEANU (integralist) si SERGIU RADU (titular, schimbat in minutul 63 de Baumgart) au jucat pentru Energie Cottbus, 0-1 acasa cu Eintracht Frankfurt. La oaspeti, ALBERT STREIT a fost titular si a fost inlo
GERMANIA, 1.Bundesliga, etapa a 11-a * VLAD MUNTEANU (integralist) si SERGIU RADU (titular, schimbat in minutul 63 de Baumgart) au jucat pentru Energie Cottbus, 0-1 acasa cu Eintracht Frankfurt. La oaspeti, ALBERT STREIT a fost titular si a fost inlocuit in minutul 90 de Kohler * LAURENTIU REGHECAMPF a fost doar rezerva pentru Alemannia Aachen, 0-0 in deplasare cu Borussia Dortmund.
GERMANIA, 2.Bundesliga, etaoa a 11-a * IULIAN FILIPESCU a fost integralist pentru MSV Duisburg, 0-2 in deplasare cu Kickers Offenbach. De la Duisburg a lipsit MIHAI TARARACHE, suspendat.
RUSIA, Premier Liga, etapa a 28-a * POMPILIU STOICA a fost integralist pentru FC Moscova, 1-1 in deplasare cu Dinamo Moscova, echipa pentru care SEBASTIAN HUTAN n-a fost nici macar rezerva
l GEORGE FLORESCU a fost titular pentru Torpedo Moscova, 1-2 acasa cu Zenit St. Petersburg. Florescu a fost schimbat in minutul 57 de Kormilitev. De la Torpedo a lipsit CRISTIAN DANCIA * FLORIN SOAVA a fost rezerva pentru Krilia Sovetov Samara, 2-0 acasa cu TSKA Moscova * ADRIAN GEORGE IORDACHE a fost rezerva pentru Sinik Iaroslav, 1-5 acasa cu Rubin Kazan.
SPANIA, cupa, 16-imi de finala (mansa a doua) * COSMIN CONTRA a fost integralist la Getafe, 1-2 acasa cu Xerex (liga a doua). Getafe s-a calificat deoarece a castigat cu 2-0 in deplasare * LAURENTIU ROSU a intrat in minutul 63 pentru Recreativo Huelva, 0-2 in deplasare cu Betis Sevilla. Rosu l-a schimbat pe Aitor. Huelva a ratat calificarea (0-0 in tur).
ITALIA, cupa, optimi de finala (prima mansa) * CRISTIAN CHIVU a intrat in minutul 46 pentru AS Roma, 2-1 in deplasare cu Triestina (liga a doua). Chivu l-a inlocuit pe Mexes.
BULGARIA, cupa, 16-imi de finala (un meci) * ALEXANDRU PITURCA a marcat doua goluri pentru TSKA Sofia, 3-0 in deplasare cu Ceavdar Biala Stalina (liga a doua). Piturca, intrat pe teren in minutul 63, in locul lui Da Zadi, a marcat in minutele 71 si 81. La TSKA Sofia, FLORENTIN PETRE a fost integralist, in timp ce EUGEN TRICA nu a facut parte din lot.
POLONIA, cupa, optimi de finala (un meci) * NORBERT VARGA a fost integralist pentru Wisla Cracovia, 1-2 acasa cu Ruch Chorzow. Tot pentru Wisla, EMILIAN DOLHA si HRISTU CHIACU au fost rezerve.
TURCIA, cupa, grupa C, etapa a 2-a * GIANI KIRITA a fost integralist pentru Gaziantepspor, 5-0 acasa cu Inegolspor (liga a doua). Gaziantepspor ocupa locul doi in grupa, cu 3 puncte.
UNGARIA, cupa, optimi de finala (prima mansa)
l SORIN BOTIS a fost integralist pentru Zalaegerszeg, 1-0 acasa cu Rakospalotai. Botis a primit un cartonas galben * SERGIU HOMEI (integralist), LUCIAN CRISTIAN MUNTEANU (integralist) si CRISTIAN CIGAN (din minutul 46 in locul lui Nemeth) au jucat pentru FC Sopron, 1-2 acasa cu Diosgyor. De la Sopron, echipa patronata de MARIUS VIZER si antrenata de TIBOR SELYMES, au lipsit MARIUS RADU, ION IBRIC si SEBASTIAN IANC. Pentru Diosgyor, CIPRIAN BINDER a intrat in minutul 57, in locul lui Simon. Binder a pasat decisiv la golul victoriei. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.