Tehnicianul dinamovist vede in meciul cu Otelul ocazia de a se reabilita in fata conducerii si a suporterilor, insa are destule probleme de efectiv, putand conta doar pe 18 jucatori. Dupa doua esecuri consecutive, 1-2 la Cluj, in campionat, si 0

Tehnicianul dinamovist vede in meciul cu Otelul ocazia de a se reabilita in fata conducerii si a suporterilor, insa are destule probleme de efectiv, putand conta doar pe 18 jucatori.

Dupa doua esecuri consecutive, 1-2 la Cluj, in campionat, si 0-1 cu Pandurii, in Cupa, ""cainii"" primesc azi vizita Otelului Galati, echipa care in primavara i-a administrat un 3-0 chiar in Stefan cel Mare. ""Am ratat Cupa, un trofeu care m-a interesat, dar mai sunt campionatul si Cupa UEFA"", a declarat Mircea Rednic.

PROBLEME. Pentru partida cu gruparea galateana, ""Puriul"" are probleme de efectiv, neputand conta pe cinci jucatori. Este vorba despre Margaritescu si Ionel Ganea, suspendati, Pascovici, invoit, Pulhac si Dennis Serban, accidentati. ""Am doar 18 jucatori, mari si lati, pentru acest joc"", a declarat antrenorul ros-albilor. In schimb, vor reveni Ze Kalanga si, foarte probabil, Blay. De asemenea, Rednic a revenit asupra deciziei de a-i trimite la echipa secunda pe Galamaz, Tames si Mihut: ""Si asa am destule probleme"". Despre meciul cu Otelul, tehnicianul ""cainilor"" a precizat: ""Si echipele mari trec prin astfel de momente mai delicate. Sper sa trecem si noi cat mai repede, chiar la meciul cu Otelul, desi galatenii joaca mai bine in deplasare decat acasa. Stiu ca suntem asteptati la cotitura de rivali, dar nu le vom da satisfactie"".

RASPUNSURI. Mircea Rednic a tinut sa-i raspunda fostului antrenor dinamovist Ioan Andone, care declarase ca ""a vopsit unii jucatori"", introducandu-i titulari pentru a le creste cota. ""Poate o sa-l vopsesc pe Blay in alb. In rest, ce jucatori sa vopsesc?"", a spus Rednic. Acesta a tinut sa mai dezminta si zvonurile precum echipei i s-ar dicta din birourile conducerii: ""Daca cineva va incerca sa-mi faca echipei cat voi fi la Dinamo, voi pleca imediat. Am spus-o si cand am venit, imi mentin afirmatia"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.