Se inmultesc reactiile la acest proiect. De asemenea, creste si numarul de voturi pe care le primesc cei propusi de „Cotidianul" si de cititori.

In cea de-a treia zi de vot, situatia la virful clasamentelor pe sectiuni se mentine neschimbata. Cu o singura exceptie: daca dupa prima zi, la categoria care enumera propunerile cititorilor, in frunte se afla Emil Constantinescu, intre timp lider a devenit Ioan Talpes.

In alta ordine de idei, reactiile cititorilor continua sa fie postate pe editia online a ziarului nostru. „Patriarhul trebuie aruncat la groapa de gunoi pentru ca e expirat. Si ce ar mai trebui facut? Ar trebui desfiintata Biserica Ortodoxa, nu? Si mai ce? Basarabia sa fie data rusilor, ca pe noi ne costa prea mult ca sa ne unim cu ea", scrie enervat unul dintre cititori. „Ce absurd este sa faci comparatie intre anii ‘50 si lista aceasta! Sa nu uitam ca urmarea listelor din anii ‘50 era puscaria, deportarea sau moartea! Probabil ca cei care fac comparatia se simt direct sau indirect vizati pentru ca altfel nu pot sa cred ca un om inteligent si de bun-simt ar putea indrazni sa-l compare pe Mircea Vulcanescu (moarte de martir in temnita in anii ‘50) cu Zamfir Dumitrescu sau cu Sergiu Nicolaescu sau pe Teoctist cu parintele Nicolae (Nicolae Steinhardt). Sau pe Maniu cu Iliescu. Sau pe Petre Tutea cu Eugen Simion", spune un altul. Cele doua luari de pozitie marcheaza de altfel bornele intre care evolueaza opiniile celor care ne scriu: contestare vehementa si violenta a acestui proiect si apreciere.

Asteptam in continuare votul cititorilor, precum si opiniile dumnealor vizavi de acest proiect.

Voteaza noile propuneri venite din partea cititorilor Voteaza membrii Generatiei Expirate Neagu Djuvara denunta "Generatia Expirata"