Selectionerul Victor Piturca a repetat ieri circul legat de convocarea fundasului de la Ajax Amsterdam, George Ogararu. La fel ca si inaintea partidei cu Belarus, din preliminariile CE 2008, Piturca a renuntat la ex-stelist dupa ce il nominali

Selectionerul Victor Piturca a repetat ieri
circul legat de convocarea fundasului
de la Ajax Amsterdam, George Ogararu.

La fel ca si inaintea partidei cu Belarus, din preliminariile CE 2008, Piturca a renuntat la ex-stelist dupa ce il nominalizase in lotul largit pentru meciul amical din Spa-nia, programat la 15 noiembrie, de la ora 23:00, la Cadiz.

LOTURI. Selectionerul Victor Piturca, care a renuntat si la mijlocasul lui Siena, si-a motivat decizia prin faptul ca ""cei doi jucatori nu au evoluat in ultima perioada in mod regulat la echipele lor de club, iar Codrea abia a revenit dupa o accidentare"". De partea cealalta, antrenorul reprezentativei Spaniei, Luis Aragones, a anuntat ca intentioneaza sa testeze cativa fotbalisti cu prilejul amicalului contra Romaniei. Unul dintre jucatorii care ar putea fi chemati la lot este fundasul Angel Lopez de la Celta Vigo, care l-a impresionat pe Aragones in meciul castigat de echipa sa in meciul cu Real Madrid. De asemenea, este aproape sigura revenirea atacantului madrilen Raul Gonzalez, care nu a fost convocat la ultimele doua partide ale nationalei Spaniei cu Suedia, in preliminariile Euro 2008 si la amicalul cu Argentina. Componenta lotului iberic va fi anuntata vineri, la ora 13:30, intr-o conferinta de presa.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.