Jean Vladoiu a declarat dupa meciul FC National - FC Vaslui, scor 0-1, ca ii este rusine ca este antrenorul unora dintre jucatorii echipei "bancare", a caror evolutie a calificat-o drept "lamentabila". "Nu pot sa inteleg evolutia lamentabila a unora
Jean Vladoiu a declarat dupa meciul FC National - FC Vaslui, scor 0-1, ca ii este rusine ca este antrenorul unora dintre jucatorii echipei "bancare", a caror evolutie a calificat-o drept "lamentabila". "Nu pot sa inteleg evolutia lamentabila a unora dintre jucatori. Cand vad sase din 11 jucatori ca le este frica sa faca o preluare, nu inteleg! Sincer, mi-e rusine ca sunt antrenorul unora dintre ei. De maine mi-e rusine sa ies pe strada. Unii fotbalisti, peste doua ore sunt cine stie pe unde, iar altii chiar pun suflet si sufera", a spus Vladoiu. Antrenorul "bancar" a mentionat ca nu il intereseaza ca jucatorii sa fie amendati dupa meciul cu FC Vaslui, ci ca acestia sa-si recapete increderea. "Tot ce trebuia sa mai fac era sa ma dezbrac si sa intru sa joc si tot o faceam mai bine decat jumatate dintre ei. Daca nu pot sa alerg atat de bine, macar nu gresesc atat de mult cum o fac ei", a adaugat Vladoiu. Presedintele FRF, Mircea Sandu, care a asistat la partida din Cotroceni, s-a declarat multumit de jocul din prima repriza, insa a apreciat ca a doua parte a meciului a fost una slaba. "La National, cred ca Vladoiu, saracul, trebuia sa intre ca sa marcheze, deoarece au fost confuzi in joc si nu si-au creat ocazii. Daca vor juca fara ambitie si daruire, va fi foarte greu sa reuseasca evitarea retrogradarii", a declarat Sandu. In schimb, antrenorul vasluienilor, Viorel Hizo, a declarat ca echipa sa a castigat meritat, dar si cu sansa. "Pentru noi este o gura de oxigen. Desi nu am avut sase jucatori importanti in echipa, cei care au intrat au dat dovada de caracter. In a doua repriza, Nationalul ne-a pus probleme, am avut si sansa in anumite momente. Sunt convins ca FC National isi va reveni, daca jucatorii vor prelua din rautatea lui Jean", a declarat Hizo. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.