Oltenii isi continua seria excelenta dupa venirea pe banca tehnica a lui Stefan Stoica, ieri reusind sa se impuna si la Petrosani, scor 2-1, intr-un meci pe care l-au controlat aproape in totalitate. CONTINUITATE. Aflati in cursa pentru evitarea r

Oltenii isi continua seria excelenta dupa venirea pe banca tehnica a lui Stefan Stoica, ieri reusind sa se impuna si la Petrosani, scor 2-1, intr-un meci pe care l-au controlat aproape in totalitate.

CONTINUITATE. Aflati in cursa pentru evitarea retrogradarii, cu o situatie destul de grea, petrosenenii nu aveau decat varianta victoriei. Au avut in fata insa o echipa mobilizata, cu o serie pozitiva in ultimele patru etape din Liga 1, trei victorii si o remiza, carora li se adauga succesul din Cupa Romaniei. Dupa o serie de ratari ale lui Parvu, Universitatea a amanat deschiderea scorului pana dupa pauza, punctand de doua ori, prin Velcovici, sut de la 14 metri, si prin Parvu, printr-un lob de efect. Pana la final, Jiul nu a reusit decat sa reduca din handicap, prin Drida, insa era prea tarziu.

CONTRASTE. Antrenorul Stefan Stoica era fericit la final: ""Sincer, nu ma asteptam sa obtin 9 puncte in deplasare. Sunt multumit de baieti, care au dovedit ca la Craiova se munceste. In sfarsit, acesti copii au mentalitate de invingatori"". Patronul Universitatii, Adrian Mititelu, era bucuros: ""Sunt bucuros de doua ori. Pentru victoria Stiintei, dar si pentru ca Dinamo a pierdut la Cluj"". De partea cealalta, patronul ""minerilor"", Alin Simota, era trist: ""Este din ce in ce mai greu sa scapam de retrogradare. Nu mai acuz pe nimeni, eu sunt singurul vinovat. Am lasat contracte mari la niste jucatori care nu merita. La sfarsitul turului voi face curatenie in lot"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.