Calatoria cu avionul in statele membre ale UE se face, incepand de azi, dupa reguli mai stricte.
Pentru securitatea pasagerilor, au fost impuse restrictii privind continutul bagajelor pentru orice zbor avand ca destinatie sau punct de plecare
Calatoria cu avionul in statele membre ale UE se face, incepand de azi, dupa reguli mai stricte.
Pentru securitatea pasagerilor, au fost impuse restrictii privind continutul bagajelor pentru orice zbor avand ca destinatie sau punct de plecare un stat din UE si Elvetia, Norvegia sau Islanda.
Astfel, apa de baut, deodorantele, parfumurile, pasta de dinti sau orice alt lichid sau gel nu vor mai fi permise in bagajele de mana decat in cantitati mai mici de 100 de mililitri. Transportul acestor substante trebuie sa se faca intr-o punga de plastic transparenta. Sunt scutite de la aceste prevederi persoanele care transporta lichide pentru necesitati medicale sau cele care au copii mici ce trebuie hraniti cu biberonul.
Pana la 1 ianuarie 2007, sunt scutite de restrictii avioanele care decoleaza din Romania spre tari ce nu fac parte din UE.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.