In tara
Vremea va fi deosebit de rece pentru aceasta data, iar cerul mai mult noros. In cursul zilei va ninge slab in nordul si centrul tarii si in zona montana si doar izolat in restul teritoriului. Noaptea, in regiunile din vest, centru si nord ninsorile se vor extinde ca arie si se vor intensifica (izolat cantitati de apa de 10-15 l/mp). Vantul va avea intensificari locale in toate zonele, cu viteze mai mari la munte, viscolind ninsoarea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -3 si 6 grade, iar cele minime intre -9 si -1 grad.
La Bucuresti
Vremea va fi deosebit de rece. Cerul va fi temporar noros, insa conditiile de ninsoare vor fi reduse. Vantul va sufla moderat si cu unele intensificari. Temperatura maxima va fi de 4-5 grade, iar cea minima de -3 - -1 grad.
Prognoza pentru zona de munte
Sambata
Vremea va fi deosebit de rece pentru aceasta data. Cerul va fi mai mult noros si pe arii relativ extinse va ninge. Izolat cantitatile de apa vor fi mai insemnate (10-15 l/mp). Vantul va prezenta intensificari sustinute, viscolind si spulberand ninsoarea. Temperatura aerului va mai scadea usor.
Duminica
Cerul va fi mai mult noros si pe arii extinse va ninge. Cantitatile de apa vor depasi local 15-20 l/mp. Izolat vor fi conditii de producere a poleiului.
Vantul va prezenta intensificari viscolind trecator ninsoarea. Temperatura aerului va marca o crestere usoara.