Rapidul a platit din greu tribut erorilor din aparare in meciul de la Tel Aviv. Giulestenii au dominat aproape in intregime partida, dar au fost nevoiti sa alerge de doua ori dupa egalare dupa ce Sapunaru si Maftei i-au lasat nepermis de liberi pe Og
Rapidul a platit din greu tribut erorilor din aparare in meciul de la Tel Aviv. Giulestenii au dominat aproape in intregime partida, dar au fost nevoiti sa alerge de doua ori dupa egalare dupa ce Sapunaru si Maftei i-au lasat nepermis de liberi pe Ogbona si Badeer la singurele ocazii ale israelienilor in prima repriza. In cele din urma, Rapidul a scos un punct, dar acum joaca sub presiune cu Mlada Boleslav in Giulesti, fiind obligatorie o victorie pentru a mai spera la calificare. Atat dupa meci, cat si la revenirea in tara, giulestenii au vorbit cu totii despre greselile mari din aparare. "Mi-am dorit foarte mult sa castigam acest meci. Eu spun in continuare ca Hapoel era o echipa de batut. Din pacate, au fost cateva erori foarte mari in aparare, am primit doua goluri foarte usor, dar in rest depinde de ei in continuare calificarea", a spus Copos. Antrenorul Razvan Lucescu a admis ca echipa sa putea sa si piarda: "Nu a fost nici mai greu, nici mai usor decat ne asteptam. Am inceput foarte bine, dar am primit doua goluri prostesti care au dat sperante gazdelor ca se poate. Repriza a doua a fost echilibrata, puteam sa castigam, dar si sa pierdem". Jucatorii erau si ei dezamagiti. Capitanul Vasile Maftei nu isi putea explica erorile defensivei conduse de el. "Am primit doua goluri din doua faze care nu anuntau nimic. Chiar ma gandeam pe teren cum naiba au marcat astia din senin!", a spus Maftei. Pe aceeasi pozitie a fost si Viorel Moldovan: "Ar fi trebuit sa castigam, am pornit de la ideea ca ne trebuie toate punctele de la Tel Aviv, dar inca nu ne facem probleme in privinta calificarii. Mai sunt doua meciuri si putem sa facem patru puncte, asa ca nu suntem ingrijorati". (B.G.)
HAPOEL TEL AVIV - RAPID 2-2 (2-1)
Au marcat: OGBONA 11, BADEER 33 / V. MOLDOVAN 15, BUGA 54
Stadion: "Bloomfield"; spectatori: 10.000.
HAPOEL: Elimelech - Bondarv, Badeer, Paez, Antebi - Aboukasis (71 Aboutbul), Dego (46 Chen), De Bruno, Toema - Barda, Ogbona (76 Vermouth). Antrenor: Itzhak Shum.
RAPID: D. Coman - Sapunaru, Maftei, I. Rada - Badoi, Maldarasanu (81 N. Grigore), C. Lazar, Karamian (68 Griffiths) - Buga, V. Moldovan, Zicu (59 Mazilu). Antrenor: Razvan Lucescu.
Cartonase galbene: Ogbona (35), Barda (77), Aboutbul (81) / Zicu (55), Badoi (83).
Au arbitrat: V. Hrinak - V. Medved, R. Kubica - toti din Slovacia.
GRUPA G
Rezultate si marcatori
HAPOEL TEL-AVIV - RAPID BUCURESTI 2-2 (2-1)
Ogbona 24, Badeer 33 / V. Moldovan 15, Buga 54
MLADA BOLESLAV - PANATHINAIKOS ATENA 0-1 (0-0)
Salpiggidis 65
PSG a stat.
Clasament
1. Panathinaikos 2 2 0 0 3-0 6
2. Rapid 2 0 2 0 2-2 2
3. Paris SG 1 0 1 0 0-0 1
4. Hapoel 2 0 1 1 2-4 1
5. Mlada 1 0 0 1 0-1 0
l Au mai ramas de jucat: Rapid - Mlada Boleslav, Paris SG - Hapoel Tel-Aviv (23 noiembrie), Mlada Boleslav - Paris SG, Panathinaikos - Rapid (30 noiembrie), Paris SG - Panathinaikos, Hapoel Tel-Aviv - Mlada Boleslav (13 decembrie).
l S-au mai jucat: Panathinaikos Atena - Hapoel Tel-Aviv 2-0, Rapid Bucuresti - Paris Saint-Germain 0-0 (19 octombrie).


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.