Legendarul vocalist al celebrei trupe Queen a revenit de ""dincolo de mormant"" Radu Popa Fostul interpret vocal al grupului Queen a insistat ca una dintre admiratoarele sale inflacarate, Melina Richmond, sa caute o cunostinta cu aptitudini de m

Legendarul vocalist al celebrei trupe Queen a revenit de ""dincolo de mormant"" Radu Popa

Fostul interpret vocal al grupului Queen a insistat ca una dintre admiratoarele sale inflacarate, Melina Richmond, sa caute o cunostinta cu aptitudini de medium care sa-i dovedeasca faptul ca el venea doar pentru ea. Initial, Melina a privit cu scepticism ""intoarcerea din morti"" a lui Freddie si ""initiativa"" acestuia de a comunica insa cu ea, pana cand mediumul i-a explicat cateva adeva-ruri despre ""cealalta lume"".

Desi Richmond nu era convinsa de autenticitatea ""sfaturilor"" lui Mercury, ea s-a intalnit cu o prietena care poseda calitati de medium si a ajuns la concluzia ca intre ea si fostul component al formatiei Queen exista o ""legatura subtila"", care se transmitea de la o reincarnare la alta.

Melina a marturisit ca i se parea ca il cunoaste pe Freddie dintr-o viata anterioara si ca de atunci acesta o viziteaza in mod regulat. Richmond a declarat ca Mercury s-a dovedit intotdeauna un interlocutor curtenitor si inteligent. Aparitiile sale inopinate se produc doar atunci cand doreste Freddie si, aproape intotdeauna, coincid cu momentele in care Melina simte nevoia unui prieten adevarat.

MAGIE. Tragica disparitie a lui Freddie Mercury, la resedinta sa londoneza din Kensington, la
24 noiembrie 1991, a reprezentat inceputul unui mister care, cu trecerea timpului, continua sa se adanceasca. Secretul care invaluie trupa Queen a fost ascuns cu maiestrie in textele multora dintre melodiile lor de succes. In perioada scursa de la decesul lui Freddie, fanii formatiei Queen, presa de pretutindeni si toti iubitorii rockului au manifestat un interes crescand fata de viata si de iubirile celui considerat una dintre legendele rockului. Paradoxal, in ciuda incercarilor ziaristilor de a ridica valul de mister ce acopera viata si activitatea lui Mercury, acesta continua sa ramana o mare enigma. In perioada 1992-1994, Melina Richmond a castigat increderea celor mai apropiati prieteni ai lui Freddie, oferindu-le informatii despre acesta care au avut darul de a-i bulversa. Potrivit Melinei, amanuntele i-au fost furnizate chiar de Freddie, ""de dincolo de mormant"".

NEWS


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.