Delegatia Rapidului a plecat aseara spre Tel Aviv, in vederea meciului pe care echipa lui Razvan Lucescu il va disputa cu Hapoel joi de la ora 18:30, in cadrul grupei G a Cupei UEFA. Cu cateva ore inainte ca aeronava care i-a transportat pe

Delegatia Rapidului a plecat aseara spre Tel Aviv, in vederea meciului pe care echipa lui Razvan Lucescu il va
disputa cu Hapoel joi
de la ora 18:30, in cadrul grupei G a Cupei UEFA.

Cu cateva ore inainte ca aeronava care i-a transportat pe ""alb-visinii"" in Tara Sfanta sa decoleze de pe Aeroportul Henri Coanda, giulestenii au vizionat caseta meciului Panathinaikos Atena - Hapoel Tel Aviv, din prima runda a grupei G a Cupei UEFA, partida pierduta de adversarii lor de maine cu 2-0.

CONSIDERATII. Dupa ce a vazut meciul israelienilor cu grecii, Moldovan se asteapta la o partida dificila. ""Pe terenul lor, israelienii vor juca cu multa daruire, vor fi impinsi de la spate de fani, despre care am inteles ca sunt fanatici. Cu siguranta vor juca altceva decat la Atena"", a spus veteranul giulestenilor. Acesta crede insa ca Rapid este o echipa matura si poate face fata jocului euforic gazdelor: ""Entuziasmului lor noi trebuie sa ii raspundem cu luciditate, sa nu fim surprinsi. Apoi, trebuie sa tratam fazele fixe cu maxima atentie, pentru ca la nivelul asta, de multe ori ele fac diferenta. Daca stam bine in teren si-i dominam tactic, nu avem cum sa nu castigam"". Moldovan nu se asteapta insa ca echipa sa sa se impuna intr-o maniera categorica. ""Va fi un meci echilibrat, chiar daca nu vom intalni un adversar cu nume, de aceea e bine sa fim precauti."" Despre revenirea de forma a lui Zicu, Moldovan a spus: ""E imbucuratoare. E bine sa ne completam unul pe altul, daca nu-i iese unuia, sa marcheze celalalt. Cum e la Dinamo"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.