Pilotul Andrei Harnagea a terminat pe pozitia a sasea in ierarhia generala a actualului sezon al Formulei BMW, la categoria Rookie Cup, acumuland un total de 97 de puncte, performanta care-i permite sa participe la Cupa Mondiala, programata sa se des
Pilotul Andrei Harnagea a terminat pe pozitia a sasea in ierarhia generala a actualului sezon al Formulei BMW, la categoria Rookie Cup, acumuland un total de 97 de puncte, performanta care-i permite sa participe la Cupa Mondiala, programata sa se desfasoare la Valencia, in perioada 24-26 noiembrie, pe circuitul Ricardo-Tormo.
In ultimele doua etape ale sezonului, derulate la finele saptamanii trecute pe celebrul circuit de la Hockenheim (Germania), tanarul Harnagea a acumulat un total de 16 puncte in cursele de sambata si duminica, in ciuda conditiilor meteo nefavorabile, care au provocat mai multe accidente si iesiri in decor. De altfel, si pilotul roman a parasit pista la un moment dat, dar a revenit rapid pe traseu, reusind sa se claseze pe locul 5. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.