Liderul PC, Dan Voiculescu, a declarat ieri ca in Romania ar trebui organizate cat mai urgent alegeri anticipate, pentru ""clarificarea lucrurilor"", dandu-i astfel dreptate presedintelui Basescu. ""Poate nu ar fi rau sa terminam odata cu aceasta

Liderul PC, Dan Voiculescu, a declarat ieri ca in Romania ar trebui organizate cat mai urgent alegeri anticipate, pentru ""clarificarea lucrurilor"", dandu-i astfel dreptate presedintelui Basescu.

""Poate nu ar fi rau sa terminam odata cu aceasta duplicitate intre palatele Cotroceni si Victoria, intre Parlament si Guvern, care nu face deloc bine tarii. Sa laamurim: ori avem republica prezidentiala si Traian Basescu sa fie si presedinte, si premier, si seful armatei, seful serviciilor secrete, sa fie comandantul suprem si atunci stim exact pe cine tragem la raspundere pentru evolutia Romaniei, ori sa fie republica parlamentara, sa raspunda Parlamentul si atunci il absolvim de orice responsabilitate pe presedinte"", a mai spus Dan Voiculescu.

SFAT. Cat priveste afirmatia lui Basescu conform careia PC este in continuare ""solutia imorala"", liderul conservator a spus ca seful statului este cel care a gasit ca solutie PC pentru formarea Guvernului si tot lui ii sta la indemana sa anuleze aceasta solutie. ""Presedintele n-are decat sa ne ceara oficial, public, iesirea de la guvernare si promitem ca in 24 de ore de la cererea sa vom iesi de la guvernare"", a mentionat Voiculescu.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.