Miliardarul rus Roman Abramovici construieste un spital de 150 de milioane de dolari in Moscova. Centrul Medical din capitala Rusiei, care este finantat de compania lui Abramovici, Millhouse, va fi cel mai luxos si tehnologizat spital, cu 700 de anga
Miliardarul rus Roman Abramovici construieste un spital de 150 de milioane de dolari in Moscova. Centrul Medical din capitala Rusiei, care este finantat de compania lui Abramovici, Millhouse, va fi cel mai luxos si tehnologizat spital, cu 700 de angajati ce se vor ocupa de 400 de internati. Pacientii VIP vor sta in apartamente de 70 metri patrati, dotate cu televizor plat, acces la Internet sau fax.
Spitalul, care va fi finalizat anul viitor, "va fi la fel de bun ca un hotel de cinci stele", declara unul din manageri, citat de Moskovskie Novosti. "Acesta este destinat clasei de mijloc din Rusia, dar si elitei, printre care oameni de afaceri si membri ai Guvernului. Abramovici este foarte nerabdator sa contribuie la imbunatatirea ingrijirii medicale din Rusia", a declarat John Mann, purtatorul de cuvant al miliardarului. (Agentia "Rusia la zi")


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.