Steaua s-a chinuit sambata seara aproape o ora pentru a "dovedi" nou-promovata Unirea Urziceni, echipa antrenata de Dan Petrescu, cel care a venit mereu in Ghencea cu mult curaj, a iesit la joc si a terminat prin a incasa scoruri mari. In prima repri
Steaua s-a chinuit sambata seara aproape o ora pentru a "dovedi" nou-promovata Unirea Urziceni, echipa antrenata de Dan Petrescu, cel care a venit mereu in Ghencea cu mult curaj, a iesit la joc si a terminat prin a incasa scoruri mari. In prima repriza campionii au construit destul de greu, in conditiile in care Olaroiu i-a menajat pe V. Badea, Paraschiv, Ov. Petre si D. Goian, plus Klemi Saban, accidentat, iar Unirea a replicat prin doua actiuni periculoase, Costescu ratand incredibil la o faza in care era intr-un ofsaid nesemnalizat. Banel Nicolita a spart gheata in minutul 58, iar oaspetii s-au prabusit rapid, incasand alte doua goluri, rezultatul final pastrand Steaua la 12 puncte in spatele lui Dinamo. "Prima repriza a fost echilibrata, putin incalcita, dar dupa pauza am intrat cu mai multa determinare. In prima repriza a fost un marcaj strans la Dica si jocul nostru a avut putin de suferit. Dan Petrescu si-a pus bine echipa in teren si era greu de contracarat un astfel de joc pentru ca aveam putine spatii. Numai o faza fixa ne putea detasa", a analizat Cosmin Olaroiu la final. "Acest gol conteaza mult pentru moralul meu, a fost ca o descatusare. Ma bucur ca am trecut de perioada grea", a spus si Banel Nicolita, revenit dupa o lunga perioada printre marcatorii Stelei. Fundasul Dorin Goian spera ca Steaua sa-si revina dupa victoria de sambata. "Am obtinut trei puncte importante. Abia de maine ne vom gandi la meciul cu Real. Cu totii am avut emotii la 0-0, insa am avut o a doua repriza mult mai buna. Cand joci cu echipe mai mici, daca nu marchezi cand ai ocazia, iti faci meciul greu. Ar fi si cazul sa ne revenim", a spus Goian. De partea cealalta, Dan Petrescu, a apreciat rezultatul drpet just. "In prima repriza am jucat foarte bine, nu ne-am facut de ras si cred ca daca intram cu 2-1 la pauza nu se supara nimeni. Dupa primul gol meciul s-a terminat. Speram sa tinem cat mai mult de 0-0, pentru ca Steaua ar fi intrat sub presiune", a explicat Dan Petrescu. Intrebat care este diferenta dintre a antrena Sportul Studentesc si a pregati Unirea Urziceni, "Bursucul" a raspuns: "La Sportul aveam jucatori foarte buni, aici am conditii extraordinare de pregatire. Cand o sa le am pe toate, atunci o sa fiu si eu mare antrenor. Deocamdata incerc sa supravietuiesc. Pentru Unirea Urziceni ramanerea in Liga I este la fel ca titlul de campioana pentru Steaua". (B.G.)
Becali: "Carlos o sa intre dupa ce termina cartea"
Gigi Becali, patronul Stelei, s-a contrazis din nou cu antrenorul Cosmin Olaroiu in privinta titularizarii portarului Carlos miercuri la Madrid, in meciul cu Real. Astfel tehnicianul a precizat ca stia de toate escapadele nocturne ale portughezului, pe care l-a si amendat in cateva randuri, dar ca acesta nu este complet iesit din planurile sale, nestiind inca pe cine va folosi la Madrid. Gigi Becali a fost insa extrem de categoric: "N-am avut ocazia sa-l vedem pe Cernea pana acum, dar o sa-l vedem cu Real. Carlos o sa intre, dar sa termine cartea mai intai", l-a ironizat patronul pe portughez, despre care s-a spus ca intentioneaza sa scrie un volum de memorii cu aventurile sale fotbalistice la Bucuresti. "Prima repriza nu prea mi-a placut, dar in a doua am jucat foarte bine. La 3-0, ce poti sa mai spui? Oli a incercat sa mai odihneasca jucatorii. A fost un fel de antrenament", a comentat Becali meciul cu Unirea. Referindu-se la deplasarea de la Madrid, finantatorul din Ghencea a apreciat ca echipa sa nu are nimic de pierdut. "Numai o minune sa se intample la Madrid, altfel nu se poate. Real te-a umilit aici, cum poti pleca optimist? Daca nu joci ofensiv acolo, n-ai nici o sansa, te paseaza pana te spulbera. E ca si cum iti dau tie numai eu pumni si tu nimic. N-ai nici o sansa", a spus Becali. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.