Rapid va intalni joi, de la ora 18:30, in deplasare, pe Hapoel Tel Aviv, in etapa a doua a grupei G a Cupei UEFA. Ca si inaintea meciului cu PSG, scor 0-0, Razvan Lucescu s-a declarat multumit cu o remiza. Cu un singur punct in clasament, dupa e

Rapid va intalni joi, de la ora 18:30, in deplasare, pe Hapoel Tel Aviv, in etapa a doua a grupei G a Cupei UEFA. Ca si inaintea meciului cu PSG, scor 0-0, Razvan Lucescu s-a declarat multumit cu o remiza.

Cu un singur punct in clasament, dupa egalul cu PSG de pe teren propriu, din urma cu doua saptamani, giulestenii n-au voie sa piarda meciul cu Hapoel Tel Aviv, o infrangere diminuandu-le serios sansele de a accede in ""16-imile"" Cupei UEFA, pentru al doilea an la rand.

PARERI. In atare conditii, Razvan Lucescu nu s-a sfiit sa recunoasca faptul ca i-ar fi pe plac chiar si un rezultat de egalitate in meciul cu israelienii. ""Ar fi bun si un egal. Important este sa nu incepem sa ne facem calcule"", a afirmat tehnicianul ""alb-visiniilor"". Vasile Maftei nu concepe insa ca Rapidul sa nu se intoarca in tara cu toate cele trei puncte: ""Ne asteapta un meci dificil, dar mergem la Tel Aviv sa invingem"". Cristi Sapunaru a declarat pentru Stirile Sportive ale Antenei 1: ""Nu cunosc nici un jucator de la Hapoel, dar vreau sa castigam, pentru a nu ne complica viata in aceasta grupa"". Nici macar un eventual esec al Rapidului in Israel nu-l dezarmeaza pe fundasul venit in vara de la FC National. ""Trebuie sa invingem, dar daca nu ne iese putem recupera terenul pierdut, pentru ca mai avem alte doua meciuri.""

ARBITRI SLOVACI


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.