UTA - FC NATIONAL 1-1
Proaspat instalat pe banca fostei ""Progresul"", Jean Vladoiu l-a acuzat pe presedintele LPF ca doreste retrogradarea formatiei din Cotroceni. Vazute in reluare, fazele acuzate de bucuresteni dau insa dreptate brigazi
UTA - FC NATIONAL 1-1
Proaspat instalat pe banca fostei ""Progresul"", Jean Vladoiu l-a acuzat pe presedintele LPF ca doreste retrogradarea formatiei din Cotroceni. Vazute in reluare, fazele acuzate de bucuresteni dau insa dreptate brigazii de arbitri. In primul meci de campionat pe banca lui FC National, Ion Vladoiu nu s-a intors cu mana goala de la Arad. ""Bancarii"" au reusit sa mai scada putin la ""adevar"", ajungand la minus opt dupa egalul smuls pe terenul lui UTA, dar fostul atacant n-a ezitat sa acuze in termeni duri arbitrajul brigazii conduse sambata de Sorin Corpodean. NERVOS. Invocand faptul ca asistentul Monica Rigo a anulat un gol valabil echipei sale, Vladoiu a fost exploziv la conferinta de presa. ""Daca Sorin Corpodean ar fi arbitrat corect, iar domnisoara de la tusa nu ne-ar fi anulat un gol valabil, am fi castigat. A fost viciere de rezultat. Dupa cum a fost arbitrata echipa FC National pana acum, se pare ca este o comanda de la Bucuresti. Domnul Dragomir nu doarme"", a spus Vladoiu. Reluarile tv dau insa dreptate deciziilor luate pe teren de arbitri. Petrecuta in minutul 50, faza golului anulat al lui Roberto Iancu a fost excelent judecata de Monica Rigo, care a sesizat corect ca mingea iesise inainte in totalitate in afara suprafetei de joc, in timp ce al doilea asistent, Florin Buzarnescu, a semnalizat regulamentar acordarea penalty-ului pentru UTA, in minutul 85. AMENINTARE. Presedintele CA al lui FC National, Constantin Iacov, a fost de aceeasi parere cu Vladoiu: ""Corpodean e profesionist 100%. Ce e pus sa faca aia face. Dar vina o au cei care conduc fotbalul romanesc, nu arbitrii, pentru ca pestele de la cap se impute. Va urma sa scot echipa de pe teren, este singura masura de protest. Va urma sa dam gol si sa ne spuna arbitrul ca mingea nu a intrat in plasa"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.