Conducerea lui "Poli" Timisoara sustine ca nu a intampinat probleme cu FRF in cazul jucatorilor John Wayne Srhoj si Agunbiade Abiodun, care se afla in litigiu cu FC National din cauza unor probleme contractuale. Oficialii gruparii timisorene au react
Conducerea lui "Poli" Timisoara sustine ca nu a intampinat probleme cu FRF in cazul jucatorilor John Wayne Srhoj si Agunbiade Abiodun, care se afla in litigiu cu FC National din cauza unor probleme contractuale. Oficialii gruparii timisorene au reactionat astfel la declaratiile facute miercuri de agentul celor doi jucatori, Marcel Popescu, care a sustinut ca a fost amenintat de directorul de relatii internationale din cadrul FRF, Florin Prunea, ca cei doi jucatori nu vor fi declarati liberi de contract daca vor ajunge la Timisoara. Conducatorii banateni afirma ca Timisoara este in relatii foarte bune cu federatia si ca nu stiu la ce s-a referit Popescu. "Noi nu am avut nici un fel de probleme cu FRF. Din contra, relatiile sunt foarte bune. Nu vreau sa comentez afirmatiile lui Popescu pentru ca nu stiu nici in ce context au fost facute si nici la ce s-au referit", a spus Emil Rosianu, vicepresedintele lui "Poli". La randul sau, directorul sportiv Paul Cazan a mentionat ca Timisoara nu a primit nici un fel de amenintari. "Pe toti ne supara sirul interminabil de amanari la care sunt supusi Srhoj si Abiodun. Timisoara nu a fost insa somata sa nu-i primeasca la antrenamente pe cei doi. Nici nu s-ar fi putut intampla asta, pentru ca este perfect legal sa-i lasam sa se pregateasca la noi. Nu-i putem legitima, dar nimeni nu ne poate interzice sa-i primim la antrenament. In ceea ce priveste relatia cu federatia, este una foarte buna. Timisoara este chiar pe lista de asteptare pentru a gazdui meciul nationalei cu Olanda. Speram sa fim si cei alesi in final. Cat despre Srhoj si Abiodun, am inteles ca nu mai poate dura mult aceasta telenovela", a spus Cazan. Srhoj si Abiodun au fost declarati jucatori liberi de Comisia pentru Statutul Jucatorului, in sedinta din data de 3 octombrie. Ei au apelat la aceasta instanta sustinand ca acordurile lor cu FC National au expirat la 1 iulie 2006. In replica, gruparea "bancara" a sustinut ca acestora li s-au prelungit automat contractele pana in anul 2007.
Cazan: "Suntem datori fata de suporteri"
Altfel, Cazan a mai declarat ca "Poli" are o datorie fata de suporteri si trebuie sa castige meciul cu Jiul Petrosani, programat duminica, in etapa a 13-a a Ligii I. "Am ramas datori fata de suporteri, pe care speram sa-i readucem in numar cat mai mare alaturi de noi. Ambele echipe au schimbat antrenorii. De obicei, aceste schimbari dau nastere la anumite socuri. Vom vedea pentru cine a fost mai mare socul. Va fi un meci greu pentru noi, mai ales prin prisma rezultatelor slabe din ultimul timp", a spus oficialul timisorean. Cazan a comentat, de asemenea, anuntul facut de antrenorul Jiului, Marin Tudorache, potrivit caruia are sapte jucatori accidentati inaintea meciului de la Timisoara. "Se practica in fotbalul romanesc ca o echipa sa anunte o lista lunga de accidentati. Nu stiu daca au chiar sapte indisponibili, dar pentru noi conteaza mai putin. Important este sa jucam bine si sa castigam", a spus Cazan. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.