Actrita
Varsta: 44 de ani Productia britanico-americana ""Children of Men"" - ""Copiii tatalui"", in care joaca si actrita Oana Pellea, a deschis cea de-a XI-a editie a Festivalului Filmului Britanic. Din distributia filmului mai fac part
Actrita
Varsta: 44 de ani Productia britanico-americana ""Children of Men"" - ""Copiii tatalui"", in care joaca si actrita Oana Pellea, a deschis cea de-a XI-a editie a Festivalului Filmului Britanic. Din distributia filmului mai fac parte Clive Owen, Julianne Moore si Michael Caine, regia fiind semnata de mexicanul Alfonso Cuaron. ""Children of Men"" este povestea unei lumi haotice, proiectata in anul 2027, in care oamenii nu mai pot procrea. Oana Pellea interpreteaza rolul unei tiganci, pe nume Marichka. Ea si-a jucat rolul in limba romana, dand astfel un plus de autenticitate si de farmec personajului sau. Pentru prestatia din acest film, care a strarnit ropote de aplauze intre spectatorii prezenti la gala de deschidere a Festivalului Filmului Britanic, Jurnalul National o declara pe Oana Pellea ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.