Gigi Becali a demontat ieri intreaga aparare a avocatilor Stelei, care au sustinut la sedinta Comisiei de disciplina ca echipa nu poate fi depunctata pentru declaratiile patronului, fiindca acesta nu are nicio functie oficiala. "Daca cineva se ia de
Gigi Becali a demontat ieri intreaga aparare a avocatilor Stelei, care au sustinut la sedinta Comisiei de disciplina ca echipa nu poate fi depunctata pentru declaratiile patronului, fiindca acesta nu are nicio functie oficiala. "Daca cineva se ia de Steaua, atunci eu voi reactiona, pentru ca Steaua sunt eu!", a afirmat Becali in direct la TV Sport, ramanand de vazut acum cum va judeca pe 9 noiembrie Comisia de disciplina. Patronul din Ghencea si-a continuat ofensiva fata de arbitrul Sorin Corpodean, cel care, alaturi de CFR Cluj si de asistentul Miklos Nagy, a facut memoriu impotriva Stelei, ajungandu-se la riscul depunctarii. "Nu vreau sa il bag la puscarie pe Sorin Corpodean, vreau doar sa nu mai fure. Chiar daca el este hot, nu il bag eu la puscarie, il vor baga procurorii. Stie lumea bine despre ce este vorba", a spus Becali, amenintand astfel ca va face dezvaluiri despre cum l-a mituit el in trecut pe arbitru, asa cum a mai facut-o si in urma cu o luna. De "rafala" patronului stelist nu au scapat nici cei de la CFR Cluj, care au fost avertizati ca vor plati pentru memoriul depus. "Daca ei il fac pe Becali xenofob, vor fi dati in judecata si vor plati bani grei", a mai spus Gigi Becali. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.