M-am temut pentru o clipa ca incep sa ma plafonez. Am vrut sa aflu daca pot mai mult. Taurii cu care m-am luptat in viata aceasta nu au fost mai putin periculosi decat cei din arenele reale. Toreador fara capa, fara spada, fara scut. si femeie. A
M-am temut pentru o clipa ca incep sa ma plafonez. Am vrut sa aflu daca pot mai mult. Taurii cu care m-am luptat in viata aceasta nu au fost mai putin periculosi decat cei din arenele reale.

Toreador fara capa, fara spada, fara scut. si femeie. Am supravietuit... Fiecare batalie pe care o dam cu viata scoate la iveala un toreador neinfricat din unii, tauri furiosi din altii, iar pe cei care raman ii putem numi public... Acestia din urma savureaza pofta de viata, dar si de moarte. Se aude zgomotul armelor. Dar si soapta rugaciunii. Nu rosul sangelui care tasneste din rana, sol al mortii, ci un rosu de rasarit de soare mi s-a intiparit de fiecare data in suflet. Nu aplauzele publicului au contat, ci batalia castigata.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.