Mijlocasul, caruia ii expira contractul in iarna, nu mai doreste sa-si prelungeasca intelegerea. In prezent, armeanul castiga 100.000 de euro pe sezon, iar pentru a continua in Giulesti cere 300.000. Conducerea Rapidului nu a reusit sa-l convi

Mijlocasul, caruia ii expira contractul in iarna, nu mai doreste sa-si prelungeasca intelegerea. In prezent, armeanul castiga
100.000 de euro pe sezon, iar pentru a continua in Giulesti cere 300.000.

Conducerea Rapidului nu a reusit sa-l convinga pe Artiom Karamian sa-si prelungeasca intelegerea care expira in iarna. ""Este unul dintre obiectivele prioritare pentru mine"", spunea principalul actionar al giulestenilor, George Copos, despre negocierile cu mijlocasul armean.

REFUZ. Desi a promis ca va discuta cu oficialii rapidisti dupa meciul cu Paris St. Germain, din Cupa UEFA, Karamian a evitat intalnirea. Surse din cadrul clubului sustin ca mijlocasul armean ar fi cerut triplarea salariului actual, in valoare de 100.000 de euro. ""Din ce am inteles, Karamian refuza sa discute prelungirea contractului. Cere o suma foarte mare, probabil pentru a nu-i fi achitata si, oficial, sa poata pleca gratis"", a declarat un oficial al giulestenilor. Jucatorul s-ar afla in discutii avansate cu Steaua, sansele unui transfer la rivalii din Ghencea fiind foarte mari. Un atu in acest sens ar fi faptul ca Gigi Becali ar dori sa se desparta de Bostina, in locul acestuia, pe banda stanga, urmand a fi adus Karamian. De altfel, internationalul armean nu a ascuns faptul ca si-ar dori sa evolueze la Steaua: ""Sunt profesionist si nu as refuza un transfer la o echipa rivala. Mi-am facut datoria pentru Rapid si, daca voi avea oferta, m-as duce la Steaua"". Mai mult, mijlocasul chiar a dat de inteles ca va pleca mai mult ca sigur din iarna: ""Pana acum am jucat pe bani putini. Daca nu mi se va oferi cat am cerut, voi pleca"" . Pentru Rapid insa, plecarea lui Karamian, care va deveni liber de contract, ar fi o lovitura financiara, clubul urmand a nu incasa nici un ban.

Referitor la posibila depunctare a Stelei, jucatorii rapidisti nu sunt de acord cu o eventuala sanctiune. ""Nu este normala depunctarea unei echipe pentru declaratiile oficialilor. Jucatorii muncesc in teren si nu merita asa ceva"", a declarat Ionut Rada.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.