Porsche Romania isi va extinde reteaua de dealeri proprii si in afara Capitalei si estimeaza pentru anul viitor o crestere de 10% a vanzarilor fata de nivelul de circa 40.000 estimat pentru 2006, a declarat directorul general al companiei, Dana Corti
Porsche Romania isi va extinde reteaua de dealeri proprii si in afara Capitalei si estimeaza pentru anul viitor o crestere de 10% a vanzarilor fata de nivelul de circa 40.000 estimat pentru 2006, a declarat directorul general al companiei, Dana Cortina. Ea a precizat ca in prezent exista opt "pete albe" pe harta Romaniei, reprezentand judete in care compania nu este inca prezenta. Porsche Romania estimeaza ca, in scurt timp, reteaua de dealeri va ajunge la 100, unitatile urmad sa fie situate la o distanta de cel mult 100 de kilometri departare una de cealalta. Cel mai mare importator auto din Romania opereaza patru unitati in Bucuresti - Porsche Bucuresti Vest 1, Porsche Bucuresti Aviatiei (Skoda si Seat) Porsche Bucuresti Nord (Audi, Volkswagen si Weltauto, divizia second-hand) si Porsche Bucuresti Vest 2, unde vor fi comercializate marcile Seat si Audi.
Printre orasele vizate de companie pentru amplasarea unor puncte de vanzari si service proprii se numara Constanta, Brasov, Cluj - Napoca si Iasi. (E.I.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.