Mostenitorea imperiului cristalelor Swarovski, Fiona Swarovski (foto), sotia ministrului austriac de Finante Karl Heinz Grasser, ar putea fi tinta unui plan de atac organizat de o banda din Europa de Est, cel mai probabil romani, a afirmat ieri ofici
Mostenitorea imperiului cristalelor Swarovski, Fiona Swarovski (foto), sotia ministrului austriac de Finante Karl Heinz Grasser, ar putea fi tinta unui plan de atac organizat de o banda din Europa de Est, cel mai probabil romani, a afirmat ieri oficiul criminalistic federal austriac, care nu a dorit sa confirme si faptul ca un roman, arestat in Austria ar fi dezvaluit aceste planuri, informeaza APA, consultata de Rompres. Tinta planului de atac al bandei ar urma sa fie resedintele din Viena si Kitzbuehel. Oficiul criminalistic federal de la Viena nu a dorit sa ofere detalii despre tipul de protectie personala oferit cuplului, dar, incepand cu noaptea de miercuri spre joi, echipe specializate Cobra sunt puse la dispozitie pentru protectia celor doi.
Cuplul este casatorit din 2005, Fiona Swarovski avand trei copii din alte casatorii anterioare. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.