Cea mai valoroasa canotoare a lumii, chestorul Elisabeta Lipa, detinatoare a cinci titluri olimpice si a nenumarate alte medalii mondiale si europene, a declarat, ieri dimineata, cu ocazia implinirii a 42 de ani, ca nu a renuntat, inca, la ideea de a
Cea mai valoroasa canotoare a lumii, chestorul Elisabeta Lipa, detinatoare a cinci titluri olimpice si a nenumarate alte medalii mondiale si europene, a declarat, ieri dimineata, cu ocazia implinirii a 42 de ani, ca nu a renuntat, inca, la ideea de a concura si la Jocurile Olimpice de la Beijing, din 2008. "Sunt foarte fericita de ziua mea. Imi doresc sanatate in primul rand, pentru ca daca o am pot sa ma gandesc la orice, inclusiv la o noua participare la JO. Totul este posibil in privinta participarii mele la marea competitie olimpica de la Beijing", a declarat Lipa, care a participat la sase editii a intrecerilor ce se desfasoara sub semnul celor cinci cercuri ingemanate. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.