Fondul austriac de investitii Europolis a achizitionat doua cladiri de birouri de clasa A din parcul de afaceri Sema Parc din Bucuresti, valoarea tranzactiei fiind de peste 90 de milioane de euro, a anuntat ieri River Invest, dezvoltatorul proiectului.
Cele doua cladiri se afla in curs de constructie. Unul dintre imobile are o suprafata construita de 17.500 de metri patrati si va fi gata in ultimul trimestru al anului viitor. Cealalta cladire, cu o suprafata construita de 32.500 de metri patrati, va fi finalizata in prima parte a lui 2008.
""Stadiul actual de dezvoltare al celor doua cladiri este in graficul prevazut, aproximativ 75% din spatiul disponibil din prima cladire fiind deja preinchiriat"", a declarat Liviu Birau, directorul general al River Invest. Sema Parc va fi dezvoltat, pana in 2015, pe malul Dambovitei, pe actuala locatie a uzinei Semanatoarea si va include cladiri de birouri, spatii comerciale si rezidentiale pe o suprafata totala construita de 659.000 de metri patrati.