Tehnicianul dinamovist isi doreste sa obtina al treisprezecelea succes in campionat, insa considera ca meciul de astazi, cu Poli Iasi, va fi unul foarte dificil. Dinamovistii vor da piept astazi, in etapa a 13-a din Liga 1, cu o formatie, Poli I

Tehnicianul dinamovist isi doreste sa obtina al treisprezecelea succes in campionat, insa considera ca meciul de astazi, cu Poli Iasi, va fi unul foarte dificil.

Dinamovistii vor da piept astazi, in etapa a 13-a din Liga 1, cu o formatie, Poli Iasi, greu de invins, in ciuda faptului ca antrenorul moldovenilor, Ionut Popa, anunta, din nou, ca are multe indisponibilitati.

RESPECT. Antrenorul ""cainilor"", Mircea Rednic, considera doar o strategie declaratiile omologului sau iesean: ""Este o partida foarte importanta pentru noi. Ionut Popa iar se vaita ca are mai multi jucatori accidentati, insa cred ca este doar o tactica de adormire a adversarului. Eu il respect pe antrenorul lui Poli Iasi, este un strateg excelent si profesionist adevarat"". Despre eventualele absente din lotul iesean, ""Puriul"" a precizat: ""Am urmarit-o pe Poli Iasi in meciul de la Pitesti, cu FC Arges, si am constatat ca rezervele sunt peste titulari. Imi doresc, insa, a 13-a victorie consecutiva"".

REVENIRE. Mircea Rednic a mai adaugat ca va schimba echipa fata de jocul din Cupa Romaniei, cu Farul II. ""Este normal sa schimb echipa in functie de adversar, mai ales ca un meci de campionat este mult mai important decat unul de Cupa. Imi doresc continuitate in rezultate"", a declarat Rednic. Acesta mai are o satisfactie in plus, anume revenirea dupa accidentare a lui Ze Kalanga: ""Probabil il voi folosi titular. Ma bucur ca nu mai exista jucatori cu probleme medicale"".

POZITIE. Altfel, Mircea Rednic nu este de acord cu depunctarea rivalilor de la Steaua, in urma declaratiilor lui Gigi Becali facute dupa meciul direct: ""Eu sunt pentru pedepsirea celor vinovati, insa echipa nu are nici o vina. Nu mi-as dori ca Steaua sa fie depunctata"". In perspectiva debutului in grupele Cupei UEFA, administratorul delegat al ""ros-albilor"", Cornel Dinu, i-a ""spionat"" pe cei de la Bayer Leverkusen, la meciul de Cupa cu MSV Duisburg. ""Dinamo are posibilitati bune, mai ales ca nemtii sunt in transformare. Este adepta jocului cu trei aparatori"", a spus Dinu.

INGRIJORATI


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.